Loading
Extrém   /   Hírek   /   Magyarok

A magyar pornó legalja: Graias.com

2020.10.22.Curt

Nem egy, nem kettő domain blokkolva van akkor, ha Magyarországról próbáljuk elérni, nem is hiába, ugyanis magyar lányok a főszereplők rajta. Így járunk, akkor, ha Woodman bácsi casting oldalára szeretnénk betekintést nyerni, de ilyen a címben szereplő fenti oldal is. De amíg Woodmannél amatőr csajokat válogat egy szőrös maki, aki általában meg is dugja őket, a Graias oldalon ennél sokkal, de tényleg sokkal durvább dolgok történnek.

Még a régebbi blogomon írtam erről a brigádról, akkor még ElitePain néven nyomultak, de most újra rájuk akadtam; egyszerűen beajánlotta az Xhamster őket, mivel olyan videókat kerestem, amiben magyarul beszéltek. Gondolom az algoritmus ilyen kis okos, és ha már rájuk találtam, gondoltam írok egy posztot belőle, mert szerintem egészen biztosan nem találkoztatok még velük. Innen elérhetitek az oldalt egy Proxyn át, de eléggé sok videó van a fentebb említett videómegosztón is. Keressetek rá, ha van gyomrotok.

Sok olyan oldal van a neten, amiben a szexualitást keverik az erőszakkal, elég csak a Kink.com amerikai óriás cégre gondolni. Ha azt gondoljátok, hogy az már kiüti nálatok a biztosítékot, akkor azt szorozzátok meg jó párszor és azt kapjátok itt.

Sokszor beszéltünk már arról, és engem is foglalkoztat a téma, hogy mikre képesek a lányok a pénzért. Van aki csak csodálatos nő létére is elvállalja a pornót és kibaszott jó lesz benne (Tiffany Tatum, Michelle Wild stb.), van aki csodálatos nő léttére is elvállalja a pornót és eléggé eltévelyedik és extrém tartalomért extra pénzt kap (Vicky Love bukkake jelenetei). Amit itt kapunk az ennek a legalja. Ugyanis itt a lányok semmit, de tényleg semmit nem élveznek és egyszerűen csak azt kapják, hogy kurvára elverik őket. Míg a Kink és hasonló szadis oldalak a kikötözés során azért jutattak élvezeteket a csajoknak itt csakis és kizárólag a gyalázás van.

Amiért azt írtam hogy a legalja a pornónak ez, az az, hogy a beszédek az esetek 90%-ban magyarul történik. Van egy baromarc faszi, aki viszi a jeleneteket a hátán és ő gyalázza porba a csajokat, mindenféle változatos baromságokat kitalálva. A beszédek lényege az, hogy egy nagyon bátor csaj lesz ha ezt kibírja és egyáltalán nem is a pénz miatt csinálják.

Itt egy pár kép aztán pedig mutatok videókat is, ha bírjátok még !?

A fenti képeken pld. ott van Kira Axe, aki a Legalon is forgat, nem értem miért van szüksége erre, mikor ott azért szexért is kap ennyi pénzt.

Vagy itt van pld. ez a bombajó csajszi, akit a kommentek szerinte alig vertek el és kaphatott volna még, miért csinálja ezt; miért nem pornózik inkább ???

Még ha csak ennyi lenne, mint ez a casting szerű jelenet itt :

De nem állnak meg, hanem így folytatják.

Itt egy magyar csaj, akinek úgy kezdik a programját, hogy rátesznek egy iratkapcsot a bimbójára. Gondoljátok mennyire fáj az basszus !!!

De van olyan is, amikor egy teltebb nőt gyaláznak szarrá, vagy épp e fenéklyukát és a punciját verik a csajnak, aki zokog. Az oldal minden videómegosztón ott van, szóval ful legális a cucc, a csajok gondolom bele egyeznek ebbe. Nem vagyok képben a BDSM világban, de mindíg úgy gondoltam, hogy azért az adok-kapok ott is érvényes, azaz ha mondjuk gyaláznak egy nőt, a végén (vagy közben) azért ingerlik is, azaz a fájdalommal együtt éli át a gyönyört. Itt ez teljesen kizárt, a csajoknak totál tilos bármit is élvezni, mert akkor még jobban odabasz a baromarcú faszi.

Én aztán eléggé tapasztaltnak mondom magam pornó terén, de komolyan magyarázza már el nekem valaki, mi ebben a jó és miért csinálják ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A magyar pornó legalja: Graias.com