Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Blacked.com – Három kurva jó csaj megbaszva

2020.10.22.Curt

Nna most nem egyszerre, hanem három külön jelenetben. Itt nem pazarolnak el három csajszit egyre, ha csak nem valami nagyon különleges alkalom van, mint ez a tetőn forgatott jelenet, ami mind máig az egyik legjobb – persze a főszereplő csaj miatt, akinek már le sem írom a nevét, mert lassan jutalékot kell kapnom a gázsijából, annyit reklámozom. Nna jó, mégis: Adriana Chechik.

Most ő nem fog szerepelni, és nem is lesznek velőtrázóan brutálisan jók a jelenetek, de a csajok miatt megéri rászánni az időt. Az időben visszafelé megyünk, jöjjön most a Blair Williams jelenet október 17-éről:

Blair Williams

Egy professzionális színészi alakítással kezdünk, figyeljétek:

Ezek szerint full hideg volt a kávé, mert ha nem az lett volna, a csajszit a továbbiakban az Égésplasztikai Sebészeti osztályon ápolnák tovább. De hát nem ez történik, mert ez egy pornó jelenet. Szóval a csajszi ledobja a felsőjét, a néger meg kihasználja a helyzetet. Brutálisan jó csöcsei vannak egyébként Blairnek, rácuppannék eléggé. Lezuhanyoznak, ahol már becsempészi a lompost a csajnak, majd az ágyon folytatják tovább.

Kis franciázás után jön a dugás, amitől egy néger jelenetnél mindíg félek. Nagyon. Kicsusszan, puha lesz, lekonyul stb. Blair ezért jó alaposan benyálazza a faszt, annyira, hogy amikor beleül a saját pinácskáját is nedvesíti vele. Eléggé jól megkúrja a néger a csajt, azt kell hogy mondjam nem lett rossz, a doggy pózt kivéve. Amikor a csaj lovagol annyira jó a faszinak is, hogy bele is élvez a pinácskájába. Jó alaposan leizzadnak mindketten, a csajszi is, a négert meg inkább hagyjuk is. A geci nem marad a punciban, kinyomja onnan Blair, majd a néger hasáról felnyalja. Rohadtul jó ez a nő – kivéve a csík pináját, amitől ki tudnék szaladni a világból.

Ne feledjük ezt a Tushy jelenetét, ahol cuppogósra lett baszva az a szűk kis picsa is.

Legjobb rész :

Talia Mint

Szerintem ti sem hallottatok még a 30 éves ukrán modellről, aki szokás szerint rohadtul szép, mint a kelet európai lányok többsége. Európai, szóval itt forgatták a közelünkben, és akkor már a partner is közeli lesz, mégpedig a mostanában sokat foglalkoztatott Predator hajú néger Freddy Gong.

A szokásos villában vagyunk, ahol elcsábítja a csaj a négert. Mivel rossz idő van kint inkább dugnak bent. Nem sok petting van a jelenetben, egyből basznak. Hogy mennyire brutál fekete ez a faszi, a legfeketébb pornós akit valaha láttam. Milyen lenne összehozni a kenyai csajjal ? Nna de nézzük inkább az ukránt ahogy lovagol. Fú istenem azok a csöcsök !!! Rohadt jó jelenet ez is, a faszi egy pillanatra sem konyul le, kőkeményen egy csomó pózban megbassza a csajt. Tényleg, minden totálisan rendben van. Még a geci adag is a végén.

Legjobb rész:

Majdnem tökély ez a csaj, kár hogy a puncija neki is olyan, mintha palasztikázták volna, inkább lenne ilyen. 🙂 Ha nektek is nagyon bejön, akkor itt nézhettek róla még jeleneteket:

Ez a két jelenet is odabaszott, de a végére hagytam a legjobbat:

Gabbie Carter

A csöcskirálynő eléggé leszbis frizurát vágatott magának, de nem a haja a lényeg, hanem a melle. Ami még mindíg a világ egyik legjobbja nekem legalábbis. Ismét visszatérünk az USA-ba, Gabi egy medencében pózolgat, ahol a faszija meg szivarozva nézi őt. Kiveszi a szájából a szivart és elnyomja a pezsgős pohárban, majd a melleit is kiveszi, a mázlista faszi meg szophatja !!! Be is mennek a szobába.

Kicsit plöttyedt farkú ez a néger is, de Gabi mellei kárpótolnak minket. Nem is a lovagolás a legjobb rész, pedig ringanak azok a csöcsök rendesen, hanem amikor a nyakába hajlítja a lábacskáját és az izzadó néger úgy bassza szemből. Ki is vágtam videóban nektek is. Aztán jön a kötelező doggy rész, ami megint csak látványos tud lenni, mert Gabi felhúzza hátul a talpacskáit, majd megint egy ölelkező baszás és a végén a geci a mellekre.

Összegzés:
Meglepő módon jó jelenetek jöttek a Blacked-től és a faszikkal sem volt olyan nagy gond, mint szokott. Gabi az Gabi, de a másik két csaj is szépen baszott.
Szereplő csaj
99
Szenvedély, baszás
95
Minőség
100
Geci
91
A ti értékelésetek6 Votes
77
96
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Blacked.com – Három kurva jó csaj megbaszva