Loading

Letartóztatások egy bukkake partin Spanyolországban

2020.10.26.Curt

Asshero nick nevű kommentelőnknek köszönhetjük a cikket, és a 24.hu-nak, akik az egyetlen normális oldal, akik szoktak írni a pornóról. A cikkben ugyan nem írják, de én egészen biztos vagyok benne, hogy a srácok egy bukkake partira jöttek. Ami meglepő az a drogok jelenléte, ezzel jól elbaszták a partit. Az amúgy elég vicces lehetett, amikor megérkeztek a civil ruhás nyomozók és a többiek beengedték őket, mert azt hittek, hogy azért jöttek, hogy ráverjék az áldozat arcára ők is.

A gáz az volt, hogy Spanyolországban eléggé komolyak most a szigorítások, itt meg azért általában 40-50 ember össze szokott jönni egy helyre. Torbe amúgy nem ismeretlen a rendőrség előtt volt olyan videója a saját oldalán a Putalocura-n, amiben egy 17 éves lány szerepelt, de utána is megvádolták már gyermekpornó birtoklásával is.

Ő egyébként a helyi Woodman, én bírtam nagyon az oldalát, szerintem megvan valamelyik HDD-men a mentett anyag, és hát ne feledjük a legminőségibb bukkake oldalt a történelemben, amit ő csinált és csinál a mai napig – a Premiumbukkake-t.

Reméljük a legjobbakat Torbe, mert épp most fizettem elő az oldaladra !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Letartóztatások egy bukkake partin Spanyolországban