Loading

Michelle Wild újra filmez

2020.11.23.Curt

Kicsit clickbait a cím, és bocs azoktól akiket megvezettem, de a hír amúgy igaz, habár egy kicsit le vagyok maradva és még csak most botlottam bele, miszerint Vad-Horváth Katalinunk újra kamera elé állt. Sajnos nem úgy ahogyan azt mi szeretnénk. Szerintem ezt az álmot el is engedhetjük lassan, pedig nagyot szólna !

Egy játékfilmben alakít Kati egy hozzá illő szerepet. A Casting c. film az, melynek rövid tartalma :

A történet a 18 éves Júliát követi, aki egy szegény bányavárosban él bátyjával. Egyik nap szerencsét próbál egy modell-castingon, annak reményében, hogy később új életet kezdhet külföldön. A casting során azonban kiderül, hogy valójában pornófilm szereplőket keresnek. Júlia váratlanul olyan helyzetbe sodródik, amiben a tisztessége kerül veszélybe.

Kati a pornó producer asszisztensét alakítja. Én már annak is örülök, hogy láthatom őt és rá fogok menni a témára, hogy meg is szerezzem a filmet és írjak róla kritikát. Egyébként a rendező faszi kifejezetten olyanra írta a casting részt, mint amilyenek Woodman bácsi ilyen jelenetei, szóval nem véletlen a hasonlóság 🙂 Mivel ez egy magyar film, ami az esetek 99.99%-ban dráma, azt kapjuk amire számítunk, tragédiát, román valóságot és ilyesmiket.

Sajnos a film címe eléggé más találatokat eredményez, ha torrent oldalon rákeresünk 🙂 Kicsit kutatva Kati után láthatjuk, hogy egy másik filmben is szerepelt, melyben 60 híres magyar nővel forgatták újra a Psycho c. film híres zuhanyozós jelenetét.

De mikor láthatjuk az igazi VISSZATÉRÉSÉT ? Ennek a nőnek:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Michelle Wild újra filmez