Loading

Top 10: testrészek, amikre a pornóban élvezni szoktak

2020.12.03.Curt

Egy eléggé rendhagyó toplistát csináltam nektek, aminek a legelső tagját szerintem akkor is tudni fogjátok, ha nem tekertek oda. De ha mégsem és végig akarjátok izgulni a listát, akkor tartsatok velem a felsorolásban!

10. Hónaljba 🙂

Ezt persze csak poénnak tettem bele, de igen, még ha ti otthon nem is, de vannak olyanok, akik erre gerjednek. Meg úgy általában a hónaljra, mint testrészre.

9. Talpra, lábfejre

Lehet, hogy előrébb kellett volna tennem a listámon, mint lábimádó, de sajnos (vagy nem sajnos) sokaknak nem izgató az, ha a csaj talpára, vagy a lábujjai közé engedik a gecit. Nekem egy megunhatatlan és szerencsére mindennapos cselekedet ez.

8. Hasra, punci felé

Mivel pornóról beszélünk él csak a nyolcadik hely, szerintem mondjuk egy otthoni szexnél ez a legmegengedőbb dolog, már ha nem óvszerrel történik a szex és mivel otthon vagyunk miért is történne azzal … A pornóban azért ennél sokkal nagyobb teret adnak a cumshotnak, mint olyannak, és csak kevésszer látni, hogy a faszi kirántja és odalövi a csaj nunija felé. Inkább az olyan jelenetek velejárója ez, amit kifejezetten nőknek készítenek, ott egy 20 emberes bukkake helyet azért még mindíg humánusabb megoldás ezt tenni a jelenet végén.

7. Kézbe, tenyérbe

Nna nem arra, kell gondolni, hogy egy szex jelenet végén a csaj odatartja a kézfejét, vagy a tenyerét, hogy “Haver akkor ide lőjél!”, hanem a rengeteg handjob jelenetre, amiben atom profi csajok csinálják ki a szétrobbanó farkakat.

6. Fenékbe

A mai análozós időkben lehet, hogy még előrébb kellett volna tennem az anál-creampie-t. Azért a sok anál jelenet vége még mindíg egy alapos arcra, vagy szájba élvezés, de van amikor éppen a széjjel tágult és baszott picsákból csorog a sok sok geci.

5. Punciba

Azért van még sok ilyen is, a kedvencem a témában a Shoplyfter oldal, ahol azt játsszák el, hogy bolti lopáson kapják rajta a csajokat és a börtön helyett választják a szexelést a biztonsági őrrel.

4. Fenékre

Ez is egy látványos dolog, és szinte csak és kizárólag akkor történik fenékre élvezés, hogy ha előtte doggy pózban folyt a szex. Ez azért szép látványos szokott lenni, gyors kúrás és hopp kirántja a faszt a tag és lelövi a csaj seggét és a hátát is.

3. Mellre

Biztosak lehetünk abban, is hogy ha egy nagy csöcsű nő, vagy még inkább egy nagymellű milf a nő a jelenetben akkor esélyes az, hogy cicire élvezés lesz. Nem vetem meg ezt a látványt én sem, főleg, ha a csöcsös kedvenceim egyikéről van szó.

2. Arcra

Sokat vaciláltam az első két hely között, de szerintem azért még mindíg a szájba élvezés vezet, de szorosan ott a második helyen az arc. Főleg ha arra gondolunk, hogy van ennek egy külön válfaja is, mégpedig a Bukkake. Nem is szaporítanám a szót álljon itt inkább egy pár kedvenc képem a témából:

1.Szájba

És akkor a nyertes, a szájba élvezés. Szerintem 10 jelenetből mondjuk 7-ben ezt láthatjuk. A személyes kedvencem az, amikor nem csak egy adag van a csaj szájában, hanem jó sok. Ennek is van természetesen saját elnevezése: gokkun. De ne gondoljunk erre a szélsőségre és maradjunk annál, hogy egy egy pár szexel hagyományosan és a geci a végén a csaj szájába kerül, aki élvezettel nyeli le.

1 People voted this article. 0 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top 10: testrészek, amikre a pornóban élvezni szoktak