Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Új BlackedRaw jelenetek (Eliza Ibarra, Emily Willis – Naomi Swann, Elena)

2020.12.10.Curt

“Real hardcore big dick sex videos”. Hirdeti magát az oldal és valóban; nem fogunk csalódni abban, hogy bigdikk videók vannak a kínálatukban. Arra most nem akarok kitérni, hogy milyen problámák akadhatnak a bigdikkekkel, mert már ezer+egyszer leírtam itt a blogon. Próbáljunk a jelenetekben a jó csajokra koncentrálni, ami nem lesz annyira nehéz, mert itt van nekünk Naomi Swann, Emily Willis és a kedvencem: Eliza Ibarra is.

Eliza Ibarra

Kezdjük is rögtön vele a kielemzést és a lesson learned, azaz megtanulta a leckét c. jelenetével,ami pár napja érkezett. Szegény Eliza magányossá válik a szállodai szobában, mert cserben hagyják és ki más invitálná be a szemben lévő szobájába, mint egy hatalmas farkú tag. Eliza még bugyit sem visel olyan kis huncutka, és két perc után már szopja is a tekintélyes méretű brokit. Majd elég határozottan bele is ül a faszba. Istenien csodás a pinája ennek a csajnak, a tökélypina nekem. Szép közepes ajkak, amiket úgy lehetne csalni, mint az álom. Meglepően keményen dugja a feka, alulról és hátulról is.

Csak nem bírja ki a faszi a benyalást, belenyomja a fejét a jó kis izzadt lucskos pinába, majd bassza újra. Eliza szépen élvez, spriccel is egy párszor, de a legjobban a bandzsító fejét bírom kúrás közben. Ahogy a hosszú fekete haja belóg a faszi arcába, miközben az isteni teste kavar a faszban … tökéletes a látvány. Tapasztalatból tudom, hogy kibaszottul igazi minden elélvezése, amikor kirántja a farkát a néger, élvez el és spriccel az égbe a pinácskája, és még bele is remeg utána.

Nem nagyon tetszik neki a lassú kúrás vadul akarja és tövig magában a faszt. Ennél már csak az lenne tökélyebb nekem, ha levennék a szandálkáját is. Így is lesz! Bemennek a hálóba és ott ledobja a csajszi a talpacskájáról a cipőt majd a feje mögé teszi a lábait. Hát komolyan mondom, totál kész vagyok … Mondjuk egy valamit jó lett volna csak úgy titokban eszközölni – letörölgetni a faszi testét. Mert ugyanis nem kicsit izzad … De ahogy baszik ez a nő, az valami elképesztő ! Én odaadnám nekik az éve baszása címet is ami nem anál. Élvez, és ami még hitelesebbé teszi, hogy csókol, mint otthon a csajotok, aki éppen annyira élvezi a dugást, hogy majd’ elélvez. Nem is bírja tovább a faszi sem, és beleélvez a pinák pinájába. Eliza nem jön zavarba kinyomja a gecit egy kis puncinedvvel vegyítve, majd szépen lassan felnyalja azt és visszaköpi a faszra. Közben persze hívja a faszija, akivel úgy beszél, hogy közben még a pinás faszt szopogatja.

AZ ÉV EGYIK LEGJOBB JELENETE !!!! NE HAGYJÁTOK KI !!!!

Emily Willis & Naomi Swann

Tudom, hogy nem mindenkinek fog tetszeni az előző né iránti rajongásom, ezért jön most másik kettő teljesen más stílusú csaj, hogy ti is tudjatok választani. Két atomprofi csaj vadász le magának egy másik fekát és mennek szobára vele. Az előző tag meglepő módon bírta a kiképzést egy ilyen 10/10 -es csajjal, mit Eliza, remélem itt sem kell szégyenkeznünk.

A két csaj atom jól kihasználja a pornóban szerzett tudását és nem unatkozik a passzív fél sem, mindíg talál magának valami aktív elfoglaltságot és nem az Instát pörgeti a háttérben. A faszi jó nagy darab egyszer csak fel is kapja Naomi-t és úgy nyalja, hogy közben áll. Elég látványos a kép ! Felváltva bassza őket a faszi, nem olyan rosszan, mint ahogy vártam, mert ettől a tagtól láttam már botrányosan rossz jelenetet is. Nem rossz amúgy a két csaj, de ha ez előző 10/10-es volt nekem ez max 10/4-es. Túl magasra tette a lécet a kis Ibarra.

Jill Cassidy & Alexis Tae

Jill-el úgy vagyok kb. mint Liya Silver-el, hogy annyira csodálatosan szép nőnek tartom, hogy kár, hogy hardcore pornózik is, de hiába mondom neki, nem hatja meg és egy ilyen négeres baszást is bevállalt a drága. Így hát ha már megtette, akkor nézzük meg mi sült ki belőle. A három néger faszi közül a legnagyobb faszút kapja a két csajszi, de volt már ő is a férfiak szégyene az Adriana-s jelenetben. Most viszont meglepő módon merev a tag és jól néz ki Jill szájában a fasza, amint éppen előbukkan a másik csaj pinájából.

Aztán majd’ bele fullad annyira próbálja benyelni az egész faszt, de nem megy neki mert vastag is ám az mint állat. Bassza őt is a nagyfarkú feka hátulról egy kicsit, doggyban, majd szemből is. Alexis viszont nem nagyon tud mit kezdeni magával, miért nem ül rá mondjuk a csaj szájára, vagy éppen smárol a faszival ? Mert azt akarja, hogy ő benne is ott járjon a farok – így is lesz, Jill pedig olyan szexin szopja a pinás faszt, hogy közben még a hüvely ujjazására is marad ideje. A néger csaj pinájába jut a geci, de nem sokáig marad ott; Jilly csajszi szépen kiszopja onnan és persze smárolnak is vele.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Új BlackedRaw jelenetek (Eliza Ibarra, Emily Willis – Naomi Swann, Elena)