Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Gabbie Carter legnagyobb fenék tágulása a Trueanal-nál

2021.01.05.Curt

Egész jól kezdődik 2021, illetve ha pontosak akarunk lenni, akkor jól fejeződött be, ha a világ legszebb mellű nőjéről beszélünk. A mellei mellett nem lehet elmenni csak úgy, hogy jjja, egész jók; van aki gyűlöli és van aki imádja és mint arra már rájöhettetek én az utóbbiak csoportjába tartozom.

Gabi nem első análozó azért, de nem volt rá jellemző a seggbekúrás. A Tushy-nál volt egy egész vállalható jelenete, de a Gape specialista Mike Adriano kezei és farka között lesz igazából tapasztalt gape-queen a csöcsös kis tinink. A kezdeti szőkés barnából már mindenféle volt a haja a csajnak, ez a mostani nekem se jön be annyira, mindíg a természetes a legjobb. De most ez megy a fiataloknál, mindenféle fasz módra festett haj, meg hülye frizura.

Kis vetkőzés és csöcs mustra után befigyel a képbe Mike-boy, aki egyre inkább a rossz állapotban lévő Ben Affleck-re hasonlít. Melegítő nadrágban nyomja … Természetesen meg kell vizsgálnunk azt a picike és szűk fenéklyukat közelről.

Kicsit nyalja is neki azt, de aztán a csöcsökről nem tud leszakadni (nem csoda, én sem tudnék !!), így szopja és nyalja az isteni mellbimbókat. Majdnem fél órát eljátszanak így, amit egyáltalán nem bánok, még ha ez egy anál jelenet, akkor sem. Kb 10 percnyi folyamatos anál után kipróbálják a tágulást, ami elég jól is megy Gabinak, segít benne a speckó kesztyű, mert egyébként széjjel csúszkálna a kezecskéje a saját fenekén. Ilyet tágul a drága :

Ben Affleck szorgalmasan lefetyeli a síkosítót a fenékből, majd szemből is beleülteti a faszába. Ez nem egy látványos póz, de a doggy annál inkább az! Élete legnagyobb gape-jeit mutatja be a tinicsaj, nem is tudok már mit írni erről nézzétek meg a képeket és a jelenet végét. Ahogy kifingja a síkosítót és ezt 2.5 cm-ről veszik végem lett.

Összegzés:
A csúnya festett körmöt és az idétlen hajat kivéve TÖKÉLETES !!!
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
100
Geci
97
A ti értékelésetek5 Votes
91
99
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Gabbie Carter legnagyobb fenék tágulása a Trueanal-nál