Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

2021-es BlackedRaw jelenetek (Adriana Chechik-el!)

2021.02.03.Curt

A kis perverz ribancot a legvégére hagyom, hogy nehogy elmenjen a kedvem és az ő jelenetéhez hasonlítsam a többit, mint azt tegnap tettem a swallowed kritikában. 5 jelenetet nézünk meg, van köztük jó, szuper jó és átlagos is.

Emilie Crystal

A kis francia csajszit még nem igen ismerhetitek, hiszen ez kb az ötödik jelenete. És máris vállalja a seggbebaszást, ez a beszéd kérem szépen így kell ezt 2021-ben! A csaj amúgy nem rossz, a jelenetben lévő gond inkább Jesus-al van, aki a partnere. A pénisze ugyanis igencsak engedelmeskedik a gravitációnak végig a jelenetben, szóval a legjobban az megy neki, amikor a csaj hason fekszik és csak be kell lógatni neki a fenekébe. Emilie próbálja megjátszani, hogy élvezi, de mi nem hisszük el neki.

Itt nézhetitek a videót amíg nem törlik (sajnos a Tushy és tsai. cuccait elég gyorsan leszedetik)

Chloe Temple & Kyler Quinn

Nna ez a két csaj tuti jó lesz, ezt a jelenetet nem lehet elrontani holmi plöttyedt fasszal. Főleg Kyler-r szeretem a csajok közül, akik egy otthoni vetítésen vesznek részt, amikor is a tag, egyből csörög a haverjának, hogy jöjjön már át, mert itt van két szőke pina, akit meg kéne baszni. Kicsit kúrnak itt a moziteremben, majd átviszik a csajszikat a hálóba, és még közben is basznak a folyosón. Itt a drága Kyler befogadja a fenékbe a faszt végre. Viszont meglepő módon a másik csajszi Chloe viszi el a show-t, mert rohadtul jól és keményen, szenvedélyesen baszatja meg magát. Ha el tudunk tekinteni attól, hogy a szembe reflektorok miatt minden egyes csepp izzadtság látszik a négereken, akkor kurva jó a jelenet. Hiába volt anál a másik csajnál, azt vártam végig, hogy milyen hülye fejeket vág a másik élvezés közben.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

Lauren Philips

A csöcsös kis kurvát a Legalon szerettem meg, ott agyonbaszatta magát, 10 emberes gangbangje is volt. Ahhoz képest ez a menet egy kéjutazás lesz neki. Sajna a raszta hajú feketét kapja meg partnernek, akinek nem bocsájtom meg, hogy Adriana Chechik mellett lekonyult a farka. A jelenet a felsoroltak közül a leggázabb lett, Lauren is felszedett legalább egy tizest, ha nem egy huszast a seggére, szóval alig látni valamit, de akiknek ez a zsánere, hogy egy nagyfaszú néger megkúr egy nagycsöcsű fehér nőt, annak biztosan bejön majd a cucc.

Itt nézhetitek a nagypicsájú fehér csajt lovagolni.

Destiny Cruz

A 24 éves Destiny is nagyon kezdőnek számít a maga kis pár jelenetével. Jó csaj ő meg minden, de ezer ilyet láttunk már és ha nincs benne semmi extra és különleges, akkor unjuk és beletekerünk, mint most ebbe a jelenetbe is. Azt vártam, hogy a magas sarkú legalább lekerüljön, de akkor sem gerjedtem be jobban. A Thierry Henry-ra hajazó pornós faszi is jó pedig és a csaj is, de a jelenet olyan egynek elmegy maradt …

Itt a teljes jelenet nézhető

Adriana Chechik & Avi Love

Nna ne már, hogy egyből ide görgettetek, tessék csak elolvasni szépen a fentebbi jeleneteket is! 🙂 De hát megértek én mindenkit, Adriana az mégis csak Adriana, főleg, ha egy fasza kis partnert is kap maga mellé, mondjuk a szőrös pinájú Avi Love-ot !! És már csak egy jó partner kéne és ne az előző faszi legyen kérlek ! Hát persze hogy ő lett. Egy nagy farokkal és nagy csöccsel mindent el lehet adni, az előbbinek lehetünk szemtanúi most. Mindenesetre rávetik magukat a csajok Adriana a szokásos extázisában. Kicsit Avit bassza, majd ő szippantja be a pinájával a tényleg elég nagy faszt.

Itt nézhetitek a jelenetet (bocs a reklámok miatt, csak ilyen oldalon találtam)

Aztán mikor Adriana beindul csupa csutak lesz minden és átázik a takaró. Spriccel ő mindíg és mindenhol, nem kell neki még szerintem fasz sem. De amikor épp nem őt kúrják sem hagyja magát, simán befekszik a faszi heréje alá, vagy éppen őrült tekintettel simogatja őket. Avi is spriccel ám, de nekem a jelenet legvége a szuper, amikor a gecit várja a két zöld szemű gyönyörűség, amit ott művelnek két centire a kamerától, az minden pornó rajongó szívét és farkát megdobogtatja.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    2021-es BlackedRaw jelenetek (Adriana Chechik-el!)