Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ha egyszer engeded seggbe, onnantól nem lesz más jeleneted. Elsa Jean visszatért a Tushy-hoz.

2021.02.22.Curt

Ezerszer posztoltam már arról, hogy nem minden a csajoknál (még a pornóban sem) az, hogy hogyan néz kis, attól még lehet halál unalmas is. Biztosan nektek is volt már olyan dugásotok, amiben valami extra jó nő bénázott és ábrándított ki titeket. Én mostanában már odáig is eljutok, hogy ha egy csaj rohadtul jól néz ki egy jelenetben, akkor már meg sem nézem, mert tutira valami műmájer pózolós kúrás lesz az egész, tisztelet a kivételnek persze !

Elsa még tavaly októberben járt a híres-neves amerikai anál oldalánál a Tushy-nál. Változóak voltak a jelenetei, de inkább feledhetőek, pedig még két négert is bevetettek. Kicsit várható, volt hogy nem adják ki a kezükből a gyeplőt és addig húzzák halasszák, amíg nem vállalja be a dupla anált, dupla behatolást a csajszi. Ez még most sem jött el, de Emily Willis-szel közös jelenete már igen.

Itt a cikk a szőke csajszi anális beavatásáról és itt meg egy nemrégen megjelent másik anál szettjéről írt kritikám.

Van sztori is, amiben látunk egy kis medencés enyelgést Iphone reklámmal, majd Mick Blue is bekerül a képbe, aki tutira az a bónusz pornós, akivel nem lehet besülni egy jelenetben. Bírom amúgy őt, nem unszimpatikus, mint sok más fiatal társa. Kicsit szopják a veterán pornóst, majd abban biztosak lehetünk, hogy először a friss AVN díjas Emily csüccsen bele a faszába. De nem így lesz ! Ez a sorozat a szőke csajról szól, szóval az ő fenéklyuka lesz megpumpálva egy kicsit. Úgy csinálnak, mintha atom kemény lenne, de nem a pici kis fenéklyuk marad végig pici kis fenéklyuk.

Aztán persze Emily is lovagol egy kicsikét a másik csaj meg túl lesz a seggből-szájba élményén. Ezeken egy Legalporno jelenetben a csak már a forgatás előtt az öltöztető szobában túlesik kb.

Az ilyen jeleneteket mindíg legalább három HD kamerával veszik, vagy az is lehet, hogy többször veszik ugyanazt a mozdulatsort, ami azért eléggé kiábrándító nekünk, akik az igazi kúrást akarjuk látni egy jelenetben, nem pedig a “színészkedést”.

Olyan steril marad így az egész, egy darab mocskosságot sem látunk végig.

A legvégén reménykedtem egy jó alapos picsába élvezésen és egy alapos másik csaj szájába fingáson, de persze ez is kimarad, Emily kapja a gecit, amit visszaköp a másik csaj szájába.

Összegzés:
Mostanában olyanok nekem a Tushy jelenetei, mint egy blockbuster katasztrófafilm, egyszer megnézed, mert van benne valami látványosság, vagy egy jó színész, de aztán elfelejted örökre. A filmkészítő meg csinál még ilyet ezret is, mert jól hoz a konyhára neki ...
Szereplő csaj
75
Szenvedély, baszás
65
Minőség
90
Geci
60
A ti értékelésetek3 Votes
75
73
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ha egyszer engeded seggbe, onnantól nem lesz más jeleneted. Elsa Jean visszatért a Tushy-hoz.