Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ilyen jó is lehet egy 1/1-es baszás. Nensi Fox a Legalpornónál.

2021.03.02.Curt

Szegény csajszinak volt egy kétezres évek elejére hajazó webshopja, ahol a saját masztis és leszbis jeleneteit árulgatta, de úgy döntött inkább sokat akar keresni, szóval keményebb vizekre evezett, mint sok sok más társa mostanában az oroszok közül. És milyen jól tette és fogja még tenni, mert egészen biztosan nem ez az utolsó jelenete, megteszik őt még mindenhogyan hamarosan. Első jelenetként viszont eléggé fasza lett. Így kell ezt kezdeni 2021-ben a hardcore pornó világában!

Nem meglepő, hogy eléggé jól néz ki a csaj, az oroszok közül elég nehéz olyat találni, aki nem lenne azért egy tízes skálán legalább hetes. Nensinek nem jött meg a mensi, szóval mehet a parti, hogy egy nagyon gagyi szóviccel éljek 🙂

A sapkás srác jön kúrni a csajt, akit már sokat láthattunk az oldalon, szerintem az egyik legjobban kúró fazon, nem ellenszenves és teszi a dolgát. Itt mondjuk a nyalóka alakú kék műfaszba nyomja bele e csajszi fejét úgy, hogy majd’ belefullad, aztán a saját faszával is ugyanezt teszi. Jó alaposan torokba le mélyen. Könny és takony egyszerre jön ki a csajnak, majd pííí vissza a seggébe. Sajna a kék nyalókás akármi ottmarad még egy darabig – én minden ilyet utálok a szexben használni.

Nézzétek azt a csoda-gape-et amit alkot a csaj. A faszi felhúzza anal full nelsonba és mivel foglalt a két keze a térdével (!!!) húzza szét a seggét a csajnak. Profi !!! Nincs megállás, kanapéra leszorítva, majd beleültetve aztán még állva is megbassza a csajt, aki végig ordít. Ilyen egy kemény anál-baszás, folyamatos és vad, végig heréig nyomja neki, és azt csinál a csajjal amit akar. Minden pózt megkapunk amit csak análban lehet és egy adag geci a jutalom a végén.

Összegzés:
Ilyen egy jó kis egyperegyes anál jelenet. Nincs tökölés, csak a baszás végig és keményen és csakis 100%-ban seggbe.
Szereplő csaj
90
Minőség
95
Szenvedély, baszás
100
Geci
90
A ti értékelésetek3 Votes
90
94
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ilyen jó is lehet egy 1/1-es baszás. Nensi Fox a Legalpornónál.