Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Eliza Ibarra és Scarlit Scandal bevállalnak egy nagyfarkú feketét

2021.03.09.Curt

Általában minden híresebb jelenetet megnézek a nagyobb stúdióktól (a Brazzers, Bangbros vonalat kivéve) és mostanában alig találtam érdemesnek a jeleneteket, hogy írjak róla az oldalon. Talán ez a jelenet a brutáljó hosszú fekete hajú szépség miatt belefér.

Egy kis csajos nyalakodás után, amit a néger faszi basáskodva néz végig előrántja a méterest és a csajok meg rögtön rábuknak. Remélem nektek is átjön amit ez az Eliza csinál, jó tudom, hogy kicsit megjátszós de kit érdekel, amikor hánytatásig nyomja le magának a faszokat és fennakad a szeme. Szopják egy kicsit, majd a kicsi néger csajnak vad kúrás kell, hát meg is kapja, alaposan adja neki a benga feka. Nem rossz amúgy ő sem, mármint Scarlit, jól beleremeg a dugásba sokszor.

Eliza persze szopja a segges faszt miközben négy ujjal a másik csaj pinájában is matat. Persze nem sokáig bírja, hogy ne legyen benne is fasz, szóval odatolja a pináját a tagnak. Aztán meg csak visszaadja a tini fekete puncinak a lehetőséget és majd’ a jelenet háromnegyedénél tud beleülni, amikorra már annyira be lesz gerjedve, hogy kétszer egymás után is spriccelve élvez el. Szépen totál heréig tövig lovagol a faszban a drága. Aztán hátulról is meg lehet őt baszni, de csak akkor ha keményen és tövig nyomod a faszodat bele. Meglepő módon a tag, simán megteszi ezt és keményen kúrja őt.

Aztán felváltva kúrja a remegő pinájú tinicsajt majd megint őt a mázlistája és a végén egy közepes adagot enged a nyelvükre. Aztán még smárolnak is a gecis szájukkal egyet. Nézzétek meg 1080p-ben ezt a videót, mert valami brutál szép benne minden. Profi a vágás, a megvilágítás és a csajok meg ….. pfffff. (Brofist a négernek, mert végig jól tolta)

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Eliza Ibarra és Scarlit Scandal bevállalnak egy nagyfarkú feketét