Loading
Hírek   /   Magyarok

Aleska Diamond terhes pocakja

2021.03.23.Curt

“Megdöbbentő részletességgel vallott Sáfrány Emese: Így változik a teste a terhesség alatt – fotó” ilyen egy igazi profi clickbait cím a Blikken, aztán meg láthatsz egy képet Aleska Instájáról. A megdöbbentő részletesség pedig ez: “Mint írja, csípője szélesebb, combja vastagabb lett, korábban vékony dereka eltűnt, és még narancsbőr is kialakult nála.”

Sáfrány Emese eléggé jól kilépett a pornó világából és szerintem vannak olyan halandók, akik manapság már nem arról azonosítják be, hogy ő volt Magyarország egyik leghíresebb pornósa, hanem más dolgokról. Mondjuk a sok tv-s szerepléséről mindenféle bulváros műsorokban, vagy az Instagramról, amit ipari szinten tol a csaj.

Szépek a képek, és reméljük, hogy továbbra is láthatunk még ilyet, rettentő szexi a terhes Aleska.

Gratulálunk a babához és azért reméljük, hogy a megszületett kicsit nem fogjátok felhasználni mindenféle termékek reklámozására, mint egyesek teszik nem normális módon. Sokat gondolkoztam, hogy tegyek-e be jelenetet a drágától és úgy gondoltam ez talán pont ide illik. Egy Fuckedupfacials cucc, amiben kamu farkakból ömlik a (mű)geci, Emese pedig fogadja élvezettel.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Aleska Diamond terhes pocakja