Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Naomi Swann és Cecilia Lion hatalmas meglepetése

2021.03.26.Curt

Egy pornó jelenetben, hogy ha szerepel a “huge surprise” kifejezés, akkor gondolhatják, hogy nem egy torta, vagy egy pizza lesz a meglepi, de volt már erre is eset, csak akkor valahogy ebbe is belecsempészték a faszt a kitalálói.

Általában igyekszem a nevesebb oldalak jeleneteit követni és válogatni belőlük a blogra; főleg a jobbakat. Viszont van egy pár olyan csaj, akinek mostanában nem hagyom ki a jeleneteit és a listámba bekerült idénre Naomi Swann is, akit a Ta Worship-es őrületes szereplései miatt kedveltem meg leginkább, ugyanis szerintem ő a világbajnok abban, hogy a legtöbb női lábat nyalta. Itt egy négerrel találkozik és hozza a szintén néger barátnőjét is Cecilia-t! Akit meglep a farokkal, még a szemét is befogja a csajnak, aki eljátssza, hogy még nem látott plottyadt görbe néger faszt.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

Naomi nem tétlenkedik ám, benyal a csajnak hátulról és előkészíti baszáshoz. Majd mikor a négercsaj kezd el lovagolni, ráül a feka szájára seggel és még a pináját is nyalatni akarja a kis telhetetlen, de ennyi mindent nem lehet egyszerre csinálni, inkább pózt is váltanak. A gyorsnak eljátszott kemény dugás mindannyian tudjuk, hogy nem az, és nem győzöm a kereszteket vetni, hogy ki ne ugorjon az a félig plöttyedt. Talán kicsit túl sok a 1-5 centiről felvett közeli a csajokról és főleg az izzadt fasziről. Szerencsére a világ egyik legcsodásabb lábát mind a ketten nyalják egy kicsit – kár lett volna kihagyni azt a csodát!!

Aztán barátságosabb pózban kezdi kúrni őket a tag, így is a faszra kell figyelni, hogy jól becsusszanjon a pinákba. A jelenet vége felé már Naomi sem nagyon bírja és spriccelve élvez a tag farkára, aztán meg ő a pinájába. A végén még láthatjuk azt is ahogy a két csaj incselkedik egymással a zuhany alatt.

Összegzés:
Legközelebb egy Szilvia papírtörlőt a faszinak készítsetek be könyörgöm, ha már ilyen brutál helyen forgattok, férjen bele legalább egy Lidl-ös, vagy egy Auchanos papírtörlő, mert szerintem leizzadt egy litert a tag.
Szereplő csajok
99
Minőség
80
Szenvedély, baszás
90
Geci
70
A ti értékelésetek2 Votes
82
85
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Naomi Swann és Cecilia Lion hatalmas meglepetése