Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Lehet jó egy 1/1-es anál jelenet? Igen, de még mennyire: Tabitha Poison vs Dylan Brown

2021.03.30.Curt

Nemrégen írtam a kis tetkós homlokú Tabitháról, csinált egy közös jelenetet a csehek leg-perverzebb perverzebbikével a Legalon, és tetszett nektek is, végülis nekem is, a sok pisi ellenére is. Manapság már kuriózumnak számítanak ezen az oldalon az olyan jelenetek, amiben pisi sincs, csak simán 1/1-ben basznak egyet és jólvan. Azért akad még az orosz részen is és itt Prágában is egy-egy olyan jelenet, amikor valaki castingolja a csajokat és brutálisan alájuk ver.

Itt nézhető a jelenet teljesben.

Az ilyen jelenetek titka szerintem az, hogy a faszinak kibaszott profinak kell lennie, hogy ne legyen vele gond és csak a csajra lehessen figyelni. Legtöbbször a néger Dylan Brown a delikvens a Giorgio Grandi 1/1-es jelenetekben és nem nagyon csalódtam még a tagban, aki egyébként kattant és nem is éppen egy rocco-i szimpatikussággal bír, de baszni azt tud a szemétje. Tabitha Poison az akinek most ellátja a baját, egy olyan csaj aki kibaszottul mindent bevállalt már itt az oldalon, mégis érdekes tud maradni egy ilyen jelenetre is.

A jelenetek címe sok esetben “balls deep”, ami annyit tesz, hogy benyomják a faszt heréig neki, ami egy ilyen méretű brénél azért nem kicsit durva dolog. Bevezeti magát a csajszi egy jó nagy műfasszal, aztán megérkezik a néger, akinél kegyesen tekintsünk el a sapkától, a bőr karkötőktől és a cipőtől is. Mert baszni azt legalább jól tud, csinálja is a kis édesnek oldalról, aztán próbálja a saját öklét felnyomni neki, de az azért nem megy olyan könnyen:

Azért én naívként várnék egy smárolást, vagy egy szenvedélyes csókot legalább, mint a Rocco jelenetekben, de az itt nincs; csak a zakatolás megy minden pózban. Lekerülnek a magas sarkúak is, majd bele is ül a jó nagy faszba a csajszi mezítláb. Nem kell semmi mást csinálnia a fasznak, csak kőkeményen baszni ezt a csajt ugyanis látni hogy ő azt akarja, belemozog a faszba és csak meg kéne fogni a csipőjét és szarrá baszni azt a csodás fenéklyukát. Ha ezt tenné, akkor elélvezne így elnyújtják hosszasan és egy csomó látványos pózban húzza a faszára a csajt a fenekén át.

Anal-full-nelsont is csinálnak mezítláb, szavaim sincsenek már erre. Majd mindenféle fejjel lefelé pózban játszadozik a csajjal a mázlistája, és a legvégén még basznak is egyet, de a csókra hiába várunk … Tabitha minden mozdulatot élvez és játszik és huncut és ffúúúú de megbasznám ! Nézzétek milyen élvezettel és huncutsággal fogadja a jó nagy adag gecit is:

Összegzés:
Nálam ez a Legal idei egyik legjobb jelenete és láthatjuk, hogy még pisizés sem kellett hozzá, sőt elég néha egy fasz is a fenékbe.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
95
Geci
100
A ti értékelésetek4 Votes
84
99
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Lehet jó egy 1/1-es anál jelenet? Igen, de még mennyire: Tabitha Poison vs Dylan Brown