Loading

Mutatok egy online videóletöltő oldalt, amivel szinte az összes videómegosztóról tudtok letölteni.

2021.03.31.Curt

Jó jó, tudom hogy van mindenféle beépülő plugin, meg ilyen-olyan dolgok én is előszeretettel használom a VideoDownloadHelper-t pld. a fizetős stream oldalak letöltésekor, de egyre több videómegosztó tiltja le a letöltést, vagy trükközi ki adatfolyammal – természetesen van erre már ellen oldal is, a címben említett, amivel két kattintás és már szedheted is le a kedvenc mélytorkos szadizást a kedvenc pornósodtól.

  1. A művelet bazi egyszerű, nyisd meg EZT az oldalt és a középen lévő sávba illeszd be a már megnyitott videó URL-jét (szokásos http://, vagy https://-el kezdődik)
  2. Kattints a Download gombra, várj egy kicsit
  3. Majd lejjebb az oldal felajánlja neked a feltöltött különböző formátumokat
  4. Természetesen érdemes a legjobbat (720p, vagy e felett) választani, és letölteni

Kérdezhetitek, hogy mi a fenének tegyük ezt meg, ha úgyis ott meglesz a tartalom örökre és még csak nem is foglalja a tárhelyet a gépen, mondjuk azért amit a PornHub-al csináltak, és le kellett törölnie a videói nagy részét. Egyik napról a másikra törölhetnek és távolíthatnak el videókat hipp és hopp. Egy igazi rajongónak meg kell, hogy legyenek ezek a cuccok Offline is.

Vagy csak én vagyok már öreg és gondolom úgy, hogy akkor van biztonságban egy gyűjtemény, ha itt figyel nálam … Az oldal a fizetős részével a főbb pornós megosztóknak nem minden esetben működik (nálam PornhubPremiummal pld. nem nagyon akar menni) De Xhamsterr-el, Xvideos-al, vagy egyéb perverz Japán oldalakkal simán elbánik. Persze ha mobilról böngészed a lapot nem sok értelme van a letöltésnek …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mutatok egy online videóletöltő oldalt, amivel szinte az összes videómegosztóról tudtok letölteni.