Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Hoby Buchanon ismét aprít (torokbaszós különszám)

2021.04.12.Curt

Nemrégen írtam egy cikket a fasziról és azóta kicsit jobban beleástam a témába magam. Jó kis jelenetek ezek és egyre inkább tetszenek. A linkelt cikkben már leírtam minden főbb infót a tagról és az oldaláról, most nézzünk egy pár jó kis deepthroat videót tőle, amiben folyik a csajok taknya és könnye.

Innen mazsolázgattam, ti is simán elérhetitek, mert a PornHub ingyenes részén van. Amúgy tud baszni is a tag, ha akar; nézzétek csak ezt a kis kiajánlót a baszásairól:

Jackie Rogen: Pld. ez a latinos kis vékonyka csaj, akit mondjuk nem valami keményen basz meg a kopasz, de a végén lévő szopatás aléggé klassz, ott már nem annyira igazi a mosolya a drágának.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet is, amiben még segget is nyalnia kell.

Vagy ez a kezdő csajszi, Everly Haze, aki nem egy Adriana Chechik azért mélytorokban, de a végére szépen könnyesen és a saját nyálától tocsogva néz a kamerába:

Itt a teljes jelenete.

A kis szőke Dixie Lynn sem gondolta feltétlenül azt, hogy ennyi sokat kell öklendeznie a jelenetben:

Itt a teljes jelenete.

Rebely Rhyderről már írtam a swallowed-es jelenetei kapcsán, járt ő már itt Hoby-nál is. Legutoljára az alábbi análozni tért vissza a kis szubmisszív csajszi.

Jójó, tudom, hogy nem egy FacialAbuse az oldal, de szerintem fél amatőr anyagnak kiválóan tolja, és jobbnál jobb csajokat basz meg úgy, ahogyan mindannyian szeretnénk.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hoby Buchanon ismét aprít (torokbaszós különszám)