Loading
Hardcore   /   Hírek

Nem adom fel; meg fogjátok szeretni ezt a csajt! Eliza Ibarra új jelenetei

2021.04.27.Curt

Egy kúltúrharcnak érzem, hogy megosszam veletek ezt a kurva jó csajt és ezért teszek is, itt vannak az eddig írt cikkek, amik róla szólnak. Számomra ő az egyik legjobb leg- szenvedélyesebb csaj most a pornóban, és a túljátszásával is meg tud venni minden jelenetében.

Office ASS-istants

Egy roppant kreatív címmel indítunk, amiben Eliza játssza az ASSzisztensét a rettenet ellenszenves faszinak. És miközben diktál neki masztizgatja a pinácskáját. Aztán már nem bírja tovább és odatolja a seggét a tagnak, aki nem bírja tovább és hagyja magát. Szépen csatakos nyálasra szopja a faszát, majd kap egy jó alapos punci lefetyelést is. Aztán hátulról adagolja neki és dícséretére legyen mondva szépen nyalja azt a tökély-pinát.

Itt a teljes jelenet nézhető ingyen.

Az idétlen szemüveg kurva jól áll a csajnak, (de egyébként kurvára minden jól áll neki), meg én is jól állnék, ha beterpesztene nekem mezítláb. Eléggé közepes a farok mérete a srácnak így nem tud spriccelni a drága, de azért jó erősen megbaszatja magát amennyire csak tudja. Főleg lovagláskor brutál látni, ahogy kiugrik a farokból és aztán tövig bele. Tudjátok milyen ez, mikor csinálja a csajotok és elfeledkezik magáról, mi meg csak arra figyelünk nagy koncentrálva, hogy el ne törje a farkunkat egy félresikerült lovaglás.

Egy alapos adag geci a jutalma a kis drágának, aki hozta a kötelezőt és megbaszatta magát a főnökkel.

Cuckoldsessions

Biztosan ismeritek a cuckold fogalmát a pornóban? Azaz, amikor a faszid végignézi, hogy kúrnak, és nem tetszik neki. Én bírom sok esetben ezt, amíg nem megy buzulásba a dolog, vagy éppen nem röhögcsélve élvezi a férj, hogy basszák a csaját. Itt most pedig ez van, pedig Eliza jót kúr, de a faszija a nagy hajával ahogy ott bohóckodik, meg fotózgatja eléggé irritáló. Még borozgat és chipsezik is a Zach de la Rocha hajú öltönyös tag, és minden percben ott van, szóval nehéz nem rá figyelni.

Itt nézhető a jelenet.

Pedig Eliza megint jól baszatja magát a másik négerrel és még mezítláb is lenne, de ez a bazevaró tényező és a félig kókadt néger bré kicsit kivesz a jelenet értékéből azért …

Handsonhardcore

A DDFproductions egyik leányvállalata a HandsonHardcore, azaz kicsit Magyarországhoz is kötődik a dolog. Itt is egy négerrel talizik a drága, de legalább csak ketten vannak. Ő, és a jóga oktatója, aki ebben az esetben nem egy nő, hanem egy kipattintott néger. Eliza álmodozik is arról, hogy vele van az ágyban, és egyszer csak megjelenik ott a kis pinájánál és már nyalja is őt.

Fú de nyalnám én is azt a tökélypinát, pontosan olyan, mint amilyennek az isten megteremtette, és ha újra teremthetné is ilyennek teremtené. Aztán kiderül, hogy ez az egész csak álom volt és Bobby Ewing kijön a zuhany alól. Nna de másnap! Már rá is startol s srácra, aki nem lesz rest, odaadja magát a tanítványának. Ilyenkor aztán jön a kókadt farok szindróma (KFSZ), és nem is igazán értem, hogy miért forgatnak ilyet, adjanak akkor neki valami cuccot, egy Viagrát, vagy nem is tudom … Meg kellene baszni ezt a nőt és úgy mard megint !!! Akkor már el sem tudom képzelni, hogy milyen részek azok, amiket kivágtak a jelenetből … Szégyen. Ne haragudj ránk Eliza, innen a blogról bárki ezerszer jobban megbaszna, mint ez a tag !!!

De legalább láttunk a pucér talpikóit és a pinák pináját !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nem adom fel; meg fogjátok szeretni ezt a csajt! Eliza Ibarra új jelenetei