Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Mennyire lehet “nem szép” egy csaj, ha közben baszható, de nagyon!?

2021.04.28.Curt

Ez egy olyan téma, amivel minden férfitársam találkozott legalább egyszer az életében, vagy jobb esetben volt olyan csaja, aki kurva jó volt az ágyban, de picit, hogy is mondjam csak, nem volt egy Emily Ratajkowski. De persze sok esetben (sőt, szerintem sokkal több esetben!), fordítva is igaz az állítás, azaz a szép csajok is lehetnek fadarabok szex közben és eléggé bosszantó, amikor mondjuk, fujjol, amikor szopnia kellene, vagy nem tud elélvezni a nyalástól és akkor még a tényleges akcióról nem is írtam.

Itt a blogon is nagyon népszerű a legcsúfabb pornós posztom, aminek a nyertese egyébként Kyya Chimera lett, aki mindezek ellenére is a kedvencem, mert közben mondjuk a lábikója csodás és baszás közben is eléggé jól kavar.

Kyya Chimera

Szeretném nektek bemutatni Nikki Riddle-t a Legalról, aki Ukrajnából érkezett hozzánk, fogadjátok őt sok-sok szeretettel! A Legal fórumán Avril Lavigne-hoz hasonlítják … Én sok jelenetét is megnézve, nem tudtam eldönteni a nagy kérdést vele kapcsolatban, ezért is bíznám rátok. A cikk végigolvasása után szavazzatok lent! Nem tudom milyen előélettel jönnek a csajok ide forgatni és elvállalni MINDENT a pénzért, de gondolom, hogy nem egy Barbie kastélyban nevelkedett ez a csaj sem és ha meg lehet ítélni kinézet alapján, akkor szerintem nem vetette meg a drogokat sem előélete során. Három nagy jelenetet elemzek ki most a 29 éves ukrán puncival:

Ebben a 2019 nyári jelenetben még a Gonzonál forgatott, ami kevésbé extrém, mint a Giorgio Grandi mostanában. Itt simán nem is olyan rossz csaj a drága, és persze van már pisi is a készletben és bevállal mindent, simán a DP-t és a DAP-ot is, de nem mondanám rossz csajnak! Egy nem olyan rossz csaj szép tágulós fenéklyukkal és ráadásul még barefoot is van, szóval nem gondoltam, hogy másfél év múlva megváltozik a helyzet.

Itt nézhető a jelenet ingyen.

Ebben a hónapban jött át a másik stúdióhoz és nem tudom mi okozhatta a változást, végül is lehet, hogy csak a smink az oka. Kicsit már transzvesztitás a csajszi elsőre is, aztán kap egy alapos spriccet a jól bejáratott csajszitól akinek csak ez a feladata általában, bejön és a csajok szájába spriccent egyet.

Itt a jelenet teljesben nézhető.

Két néger vegzálja amúgy a csajt, aki közben pisit is kap a csajtól és a srácoktól is egyaránt. Nézzétek a képeket. Én tutira lekonyulnék, ha más pisijétől áztatott hajjal csapkodna előttem ez a Niki, de hát van az a pénz … Ahogy haladunk előre a jelenetben egyre csapzottabb lesz a csaj és hát nem kímélik. Nézzétek a screenshotokat, esküszöm, hogy nem a bénán nézőket szedtem ki hanem találomra csináltam őket.

De mindezek ellenére, meg hatalmas és baszható a picsája, simán fistingeli neki a segédcsaj, mosolyogva veszi a pisilést és a dupla anált is.

A másik jelenete pár napos és ott sem simogatják a csajszit közben annyira. Sőt, majd meglátjátok milyen galádságokat követnek el ellene! Amúgy meg itt sem mondanám kifejezetten csúnyának, de hát Giorgionak elég jó a sminkes teamje, az átlag csajból is volt, hogy már csináltam bombázót.

Viszont úgy kezdődik a jelenet, hogy beleül egy bazi nagy grillezésre készített tálkába a csaj – tudjátok a Szigeten, vagy nagyobb fesztiválokon ebben csinálják a hagymás krumplit csirkemellel (ár: 3000 ft/adag) – de itt most éppen azért van benne a csaj, hogy körbe pisizzék. A szexi fekete dressz kezdésnek máris amortizálódik. Aztán szopás és baszás van még a menüben természetesen análisan.

Itt a jelenet teljesben.

Nem is akarom részletezni mit művelnek a csajjal, de mindent megtesz és mindent meg is lehet vele tenni, amit el sem tudtok képzelni. De közben azért látni, hogy egy tízes skálán max. hármast adnátok a csajnak, főleg mikor közelről mutatják az arcát. Most akkor hogy van ez? Eltekintünk ettől, ha ilyen szintű gape-eket és geci imádást látunk tőle ? Tudom, hogy unjátok, hogy mindíg a lábimádattal példálózok, de ott is rohadt sok olyan csaj van, aki mondjuk nem annyira szép, vagy kicsit duci, de olyan lábacskája van, hogy szétdurran a fasz, ha csak ránézek.

Szóval. Basznátok, vagy nem ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mennyire lehet “nem szép” egy csaj, ha közben baszható, de nagyon!?