Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Koleszos lányok baszni akarnak ! Exploitedcollagegirls – új csajok

2021.05.04.Curt

Már írtam egy mega posztot az ottani csajokról és egy még régebbit az oldal előzmény oldaláról, a GirlsDoPorn oldalról, ami az FBI figyelmét is felkeltette. Ennek ellenére az oldal remekül megy és amatőr (vagy nem amatőr) tiniket kúrnak meg benne, mégpedig kevés vágással és emberközelivé téve a dolgokat. Fasza jelenetek fasza csajokkal, nézzétek csak:

Nadia Noja

A kis oroszos nevű csajszi szerepelt már pár közepesen híres jelenetben azért szóval nem totál kezdő. A Porsche SUVban kezdünk ami tele van pakolva GoProkkal és itt tolnak a sráccal egy gyors menetet. Sosem rajongtam a FakeTaxin kívül a kocsikban történő szexért, de ez elég jó rész itt, ne hagyjátok ki az elejét.

A Hitachi szerepeltetését azért kicsit túlzónak találom, csinálja úgy a srác, hogy élvezze a csaj, ne kelljen azt a bazi nagy cuccot odatenni neki és kész. MOndjuk a csajszi lábujjai nagyon, de nagyon furák, de tudjuk ezt be inkább a kamera látószögének és nem ilyenek igazából (remélem!) Azért nem olyan a jelenet, mint a Cseheknél volt, amikor a pocakos faszi úgy izzadt a Suzukiban, hogy folyt a csajok fejére totál az izzadtsága, itt van légkondi úgy látom. Az elélvezés után felöltöznek és mennek a stúdióba, ahol folytatódik a szett.

Itt egy kis szopás és ujjazgatás után szembesülök a lábujjakkal ismét és brrr, hát ez bizony gáz. A második sokkal kisebb mint a harmadik, de ki is nagyítottam nektek. Mondjuk rajtam kívül nem sok mindenkit zavarna ez a tény, de most már csak erre tudok gondolni, amíg nézem a jelenetet. Kis szopás után beleül a faszba a csaj és lovagol benne, a srác meg fojtogatja közben. Egyébként a Woodman jelenetekkel szemben itt kurva jók az osztott képernyők, tényleg jó dolgokat mutatnak és érdekes látni közben a csaj fejét és a pináját is egyszerre közeliben. Woodmannél az ő szőrös combját lehet látni az egyik képen a másikon meg a haver élvező fejét sokszor – hát kösz, de kösz nem! Maga a dugás egyébként király, úgy dugja meg a csajt, mint mi otthon a csajunkat. Nincs benne semmi megjátszás és durvulás, szinte már lány-kompatibilis a jelenet; ők is megnézhetik.

Tasha

Az egynevű pornósokra elég nehéz rákeresni, még nem találkoztam a csajszival, kezdő lehet szerintem. Itt is a kocsiban pettingelünk ismerkedés helyett. Az elején kicsit szégyenlősködik a vörös csajszi, majd aztán belejön a jelenetbe, szépen meglovagolja a srácot és a gecijét is lenyeli. A stúdióban már full sminkben folytatjuk. A forgatókönyv totálisan ugyanaz mint az előzőben lépésről lépésre és pózról-pózra és a csaj is kicsit unalmas, a segge is nagy nekem, meg nem nagyon éli bele magát a jelenetbe, nem úgy mint a következő punci !!!

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

Jade Diamond

És a végére egy igazi amatőrt hagytam, akinek ez az első jelenete, mégis kibaszott jó lesz !!

Dugnak persze ők is egyet a Porschéban, majd mehet a stúdió. Itt szépen megujjazza a srác és ki is nyalja a jó kis csatakos pináját a csajnak, majd mehet a baszás. Itt sincs megjátszva semmi, őszinte minden lihegés és sóhaj. Látszik a csajon, hogy még nem csinált ilyet és ez (nekem legalábbis) eléggé izgató tud lenni. A srác meg kihasználja a lehetőséget és bassza őt ahogyan csak tudja … A végére már olyan a csajszi, mintha totál részeg lenne, lehet hogy ez a helyzet, de elég sok vágást be kell tenni és sok leállással megy csak végig a jelenet. Nem baj én bírom az ilyet nagyon !!!

Itt a teljes jelenet, ne hagyjátok ki !!

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Koleszos lányok baszni akarnak ! Exploitedcollagegirls – új csajok