Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Egy lengyel lány beavatása – Victoria Wet első anál és első nagy faszú néger

2021.06.01.Curt

Ha igazán bevállalós vagy, akkor a Legalporno-n kezded a karriered, gondolhatta magában a lengyel 28 éves csajszi, amikor jelentkezett castingra. Három jelenete jött ki eddig, a legfrissebb (DP), a mai napon, és az egyik kedvencem is lett egyből az idei új csajos felhozatalból. Őszinte, természetes és szép, jja és nincsenek rajta tetoválások, ami manapság már ritkaság !

Persze ez van akinek zavaró, van akinek éppen nem, nekem mindegy, mert más értékrendszer szerint működök. Két jelenetét nézzük meg, a DP marad a Legalblognak majd kielemzésre. Az első jelenet pisizős lesz, és egy olyan faszi bassza meg a csajszit, akit eléggé komázok, főleg azért mert nem egy kipattintott ficsúr, hanem egy közülünk való átlagos figura.

Robin’s anal casting goes wet

Szóval Robin kúrja meg helyettünk és a nevünkben ezt a csodás csajszit. Kis vetkőzés közben megcsodálhatjuk az isteni szép csöcseit, amik tökéletesre lettek csinálva, látni, hogy szilikonos, de nincs eltúlozva benne semmi. Kis dildózás után érkezik is a srác, aki fentről baszni kezdi a pucsított fenéklyukat. Mikor kicsit már tágulna jön egy jó kis szopatás, majd egy hátrakötözött kézzel elviselt szájba pissentés. A csaj bírja – simán gurgulázik is a cuccal és lenyeli.

Itt nézhetitek a szettet.

Egy kis vágás után máris a bárszéken bassza őt Robin, aztán neki is bele kell pisilnie egy pohárkába, miközben mezítlábra, sőt totálisan meztelenre vetkőzött a drága. Kissé talán túl sok a pisizős rész, de ez egy ilyen casting, ezt is el kell viselnie a csajnak. Amikor basszák az kurva jó, mondjuk nem egy nagy fasza van a tagnak, azt majd a következő részben kap a kis édes. Szépen tágul is közben azért és bevállal mindent, akármennyire nyomja a fejét a faszi a saját faszára. Közben élvezet látni a nedves, lucskos kis pinát. Tudjátok milyen ez, mikor látod, hogy ott a nedvesség a drága pinában, és élvezettel odanyalsz, most is érzem a számban azt a tökéletes ízt !!!

Az ötvenedik perc környékén aztán sikerül megalkotni a tökéletes Gape-et is, nézzétek csak:

Sőt még a geci is elég jól fröcsög a srácnak, szóval minden megvolt ebben a fasza kis jelenetben.

My first BBC – Dylan Brown vs Victoria Wet

És akkor jöjjön a mnár felpromózott Dylan Brown jelenet már a Giorgio Grandinál, ahol talán kicsit túltolták a csajon az alapozót és a sminket úgy általában.

Itt a teljes jelenet nézhető ingyen

Mint a vadállat olyan vadul basztatja a csiklóját a csaj, amikor berakja neki a néger lentről. Nem igazán jól sikerült szerintem a bemelegítése a fenéklyukának. Olyan jó fájósan bassza Dylan, és eléggé faszfelállító, ahogy a szemébe néz közben a csaj. Azért ez egy jóval nagyobb fasz mint az előző volt ! Amikor alulról bassza, akkor azért élvez nagyokat a drága, fájóan jó neki – érdemes ezt tekerés nélkül megnézni, isteni fejeket vág közben a lengyel pina.

Egészen belejönnek egyébként, de az a piros-fehér 1980-as évekből itt maradt takarító cipő miért kellett? És miért nem vetik le ? Nagyon zavaró. Dylan a szokásos pózaiban megbassza a csajt, és egyre jobban be is megy neki a fasza. Hiába a nagy fasz és sok olyan jelenet, amiben Dylan kurva jó, én itt most nem látom annyira az összhangot, az előző jelenet sokkal jobb volt a sok pisizés ellenére is. Nna de talán majd a DP, ami nemsokára érkezik. Azt írják a Legal fórumában, hogy az teszi be a kaput igazán a csajnak és élvez benne remegve és ordítva hatalmasakat !!!

Azért az öklendezős gecinyelést még nézzétek meg:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy lengyel lány beavatása – Victoria Wet első anál és első nagy faszú néger