Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Tudjátok mit jelent a QUAP?

2021.06.10.Curt

Jelenthet 4 uncia marihuanát is, de ez nem az az oldal, ahol ilyen rövidítéseket magyarázzunk. Ha a DAP és a Double Anal Penetration, s a TAP pedig a Triple, akkor könnyen kitalálhatjátok, hogy a Q, mint Quattro, négyes behatolást jelent. A hardcore anál világában azért nem olyan ismeretlen a fogalom, kérdés, hogy hányan vállalják be és tudják is megcsinálni ezt az akrobatikus mutatványt.

Nincs az a vékonyka férfi test, aki olyan extrém körülményekkel rendelkezzen, hogy bárhogyan is oda tudjon nyomorogni egy női fenékhez és még bele is hatoljon és ezt mind a négyen egyszerre tegyék meg, de az emberi kreativitás határtalan és egy fuck machine segítségét hívják az ilyen akciókhoz, azaz egy gépre szerelt dildó segít be és lesz a negyedik fasz.

Az Isteni Belle Claire volt az, akitől először láttam ilyen akrobatikus mutatványt annak idején, és még a világ egyik legnagyobb gape-jére képes Arwen Gold is próbálkozott ilyennel. Ők voltak az első fecskék, de azóta már sok tág picsájú nő bevállalta ezt :

És természetesen a barlangos fenekű Anna deVille is, aki a napokban publikálta ezt a remek jelenetét a címben említett akcióval. Aki vizuális típus, annak bemutatom videóban is az akciót:

Természetesen egy elég gay dologról van szó és csakis a szélsőség miatt csinálják meg, nem azért mintha ez bárkinek is élvezetet okozna. Figyeljétek meg pld. a hátsó térdelő srác feladatát, aki úgy dörzsöli be a farkát Anna fenekébe, hogy szerintem csakis farkak veszik körül azt, és a fentről guggoló srác heréin siklik végig. Brrrrr ….

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Tudjátok mit jelent a QUAP?