Loading

Beült egy apáca mellém az orvosi rendelőbe, én meg elővettem a farkam.

2021.07.13.Curt

Vannak a PornHub-nak kifejezetten olyan rövidítései és szavai, amiket, hogy ha beírsz a címbe, akkor tutira legalább 40%-kal többen nézik meg a filmedet, amit feltöltöttél. Ez szomorú dolog, de működik, clickbait-nek hívják és simán alkalmazzák a pornóban is. Szerencsére nem annyira intenzíven, mint az Origón pld. Amióta én is hosszabb címekkel variálok a blogjaimon látható a pozitív változás, de próbálok olyan címeket adni, amik miután rákattintottak sem okoznak csalódást a clickbait címekkel ellentétben, amik általában pont ezt teszik.

Nna de kicsit elkanyarodtunk a fő témánktól, ami a PornHub címadása volt, illetve nem a szolgáltató oldalé, hanem a user-eké, akik sokszor a saját home videójuk alá is odaírják, hogy “OMG! Nem hiszitek el mit csinált velem a mostohatesóm”. Az OMG, és a step-sister, step-brother szavak, vagy csak simán a testvér, anya, apa sokat dobnak a kattintásokon akkor is, amikor csak egy sima videóról van szó, amin egy tag megbassza a csaját.

Régebben volt időszak, amikor kerestem az olyan anyagokat, amin igazi szatírkodások voltak láthatóak, azaz titokban vette elő a farkát a videó készítője és verte ki, vagy netán rá, a gyanútlan áldozatokra. Manapság már ezt is csinálják kamuként is, azaz be van avatva a csaj is, ennek a leggyakoribb példája azon videók, amiken a faszi a kocsiban veri a faszt, akitől meg megkérdezi az útirányt, éppen besegít neki. Izgató a dolog, én is simán kiverném idegen jó csajok láttára, szoktam is ezt tenni, de csak webkamerán és persze arc nélkül.

Egy klassz PornHub usert akarok nektek mutatni, akik ilyen jeleneteket játszanak meg. Kíváncsi lennék az alábbi videójukban mennyien voltak azok, akik tényleg elhitték a szitut. Szerintem elég sokan.

Én persze (és ti is) tudjuk, hogy kamu az egész, de ettől még mint helyzet lehet izgató a dolog és jó a kivitelezés is.

Van, hogy egy stoppost vesz fel a srác és közben előveszi a faszát:

Vagy éppen egy parkolóban pisilő csaj szájába veri a gecijét:

De van diáklány előtt a buszmegállóban faszt verős,

anyu éppen a kukába dobja a szemetet, de meglátja, hogy verem típusú,

de a kedvencem az apáca előtti masztizás:

De van persze strandon szatírkodós is, aminek baszás lett a vége.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Beült egy apáca mellém az orvosi rendelőbe, én meg elővettem a farkam.