Loading

Az Onlyfans beszünteti a pornós tartalmakat. Jó lesz ez nekünk?

2021.08.23.Curt

Nem tudom, hogy ez egy direkt üzleti modell volt-e a felkapott tartalomszolgáltató részéről, vagy valamiféle lobbi hatására tette azt, amit tenni fog. Meztelenkedni továbbra is lehet, de az “explicit” tartalmakat nem fogja engedni. Mi a faszom az az explicit? Az idegen szavak szótára szerint a világosan kimondott egyértelmű pornót nem fogja engedélyezni ezentúl az oldal.

Fura döntés, ami két faja végkimenetellel is elsülhet, az egyik, ami valószínűbb, hogy szépen átmennek az eddigi csajok egy másik ilyen oldalra, mondjuk a Clips4Sale-re, vagy akármelyik népszerűbb oldalra – mert persze nem csak az OnlyFans létezik ám. Ez az életszerű döntés a csajok részéről, a másik út pedig, hogy ezentúl már nem érdeklő őket a pénz és az összes eddigi tartalmaikat ingyen a pornó szerető közönség részére bocsájtják. Háát, persze …

Jelenleg kb. 2 millió tartalomkészítő van az oldalon, ebből szerintem mondjuk ha 10.000 él ebből, akkor is durva, pont mint Tibiatya mondta:

két szar hír a héten:
-az onlyfans betiltja a pornót
-a lányod újra pénzt kunyerál

Én soha nem szántam rá egy fillért sem, főleg, hogy azt sem nagyon tudtad, hogy mit veszel, hiszen kevésbé voltak elérhetőek a preview jelenetek, vagy képek, ez nem nagyon volt megoldott az oldalon, csak akkor, aha delikvens csinált egy freeview aloldalt magának,a ahol legalább be tudta mutatni, hogy mire fizess elő. Természetesen a legtöbbet a celebek keresték ezzel is, és nem kis lóvéról beszélünk, amikor Cardi B havi 5 dolláros előfizetésére 82 millióan (!!!) kattintottak, az pontosan 2.816.458.100 ft-ot jelent HAVONTA !!! Én amúgy ritka béna és gáz nőnek tartom őt, de a nagy csöcs és nagy segg még mindíg eladható ilyen szinten is !

Egyébként Mia Khalifa-nak sem nagyon van oka a hisztire, mert azért ő is lepattintott havonta 6 millió dollárt, (mondjuk állítólag ebből adakozott is) de még a Love Island-es Megan Barton Hansonnak is összejött a havi egy millió.

Ezek a képek és accountok persze eléggé jó lóvét hoznak az OnlyFans-nek is, tehát ezek maradnak ám, nem ezeket picsázza ki az oldal, hanem az igazi pornót, ahol amatőr csajok keresik meg a betevőt azzal, hogy betesznek magukba valamit. Legtöbbször a saját ujjukat, vagy egy mega-vibrit. Persze a pornósztárok is jelen vannak itt is, jó dolguk van, mert nincs ügynök, aki levenné a lóvét, kivéve az OnlyFans-et, aki a jutalékot csippenti le, ami pontosan 20%. Mondjuk Cardi B-ből így havonta 563 millió forintjuk van …. Szóval aki éppen arra verte ki otthon, hogy egy csajszi 2 mm-ről belesuttogja a mikrofonba, hogy éppen aznap hogyan kakilt, vagy arra gerjedt, hogy egy vörös csaj elf fülben és beöltözve omlettet készít neki, akkor neki továbbra is megmarad a napi betevő.

Szerintem nem fogja őket földhöz verni az, ha elengedik azt a pár keményebb csajszit, akik explicit tartalommal kínálják a puncijukat. Ők meg, vagy keresnek egy másik ugyanilyen oldalt, vagy kicsit visszafogják magukat és az eddigi rajongójaikat megtartva új tartalmat árulnak. Egyébként az OnlyFans volt eddig is a legzártabb közösség, szóval arra aztán egy szava nem lehet senkinek, hogy bármiféle illegális tartalmat találhattak rajta azok, akik csak rákattintottak, de ha mégis lett volna ilyen és aki mondjuk volt olyan hülye, hogy előfizetett ilyenre a saját bank kártyájával, annak csak gratulálni tudok.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az Onlyfans beszünteti a pornós tartalmakat. Jó lesz ez nekünk?