Loading

Szereplőket keresünk készülő pornós projekthez !

2021.09.27.Curt

Emailben keresett meg Oscar Peterson nevű blog látogatónk az alábbi projekt ötletével. Én megígértem neki, hogy reklámot biztosítunk itt a weblap felületén a kezdeményezésének, ami mindenképpen klassz dolog és ha bárki, aki kacérkodott a gondolattal, hogy pornózni akar, az a lent található elérhetőségén bátran írjon neki ! Hajrá, fiúk lányok !

1) Mi az a Projekt: PUniverzum743?

Mintegy 1 évvel ezelőtt futás közben feltettem magamnak a kérdést vajon ki lehetne-e találni egy teljesen eredeti, történetet pornóra kihegyezve, ami logikusan és izgalmasan összefűzi a jelenleg elérhető különböző műfajokat a mozis/TVs sorozatok, univerzumok minőségi történeteinek mintájára. Mennyire lenne más az élmény, a hangulat, ha az egyes jelenetekben a szereplőket ismernénk, értenénk a viselkedésük okát, realisztikussá téve amit csinálnak? Aztán futottam tovább…

2) Hol tart a történet kidolgozása?

A történettel kezdetben csak a magam szórakoztatására kezdtem el foglalkozni, de végül összeállt egy olyan kerek egész, ami elég komplex ahhoz hogy érdekes legyen, több szálon fut, főszereplőkkel, mellékszereplőkkel különböző helyszíneken, poénokkal, csavarral, rejtéllyel (még feszültséggel is). Nem is tudom itt egyszerűen összefoglalni. Ha műfaji besorolást keresnék neki, akkor a sci-fi / kaland / pornó kategóriák illenek rá, de az események teljesen emberi környezetben, “köztünk” zajlanak. Én a történetre helyeztem a hangsúlyt, de mindenkit megnyugtatok, ez a pornóról szól. Kőkemény pornó újragondolva, nem egy Szürke 50 árnyalata, nem paródia vagy pornó feldolgozás. A történet krimiként indul, később tárul csak elénk a teljes univerzum ahogy az egyik dugás követi a másikat és a szereplőkről is kiderül ez az. Egy első évadra való történet kb.16 epizóddal (többféle kategória, hiszen a változatosság gyönyörködtet!) teljesen készen van lehetőséggel folytatásra. Ezen a ponton a történet annyira beszippantott, hogy elkezdtem a megvalósítás lehetőségeit keresni…

3) Hol tart a kivitelezés?

Röviden: sehol. Az írott verzióhoz (blog/könyv) nem írok elég érdekesen. A képregény tetszene mert vizuális és rajzolni is szeretek, de azért nem vagyok azon a szinten. Végül a filmesítés gondolata merült fel (nem mintha ez egyszerűbb lenne, de talán a legizgalmasabb) és jelenleg is ezen a ponton állok, mivel a projektcsapat egyelőre én vagyok, aki semmilyen kapcsolattal nem rendelkezem a pornóval és a filmkészítéssel.

Ezúton is köszönet a PRNLVR Blognak, hogy felületet biztosít, és sok emberhez eljuttatja ezt a rövid összefoglalót!

 4) Kéne egy Pilot!

Hasonlóan a TV-s sorozatokhoz arra gondoltam először egy pilot kell. A pilot elkészítésének költségeit vállalnám is (észszerű határok között persze) mivel ez annyira más mint amiket eddig láttam, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne működne. A pilot története dióhéjban:

Az egyik főszereplő talál egy sérült robotfejet futás közben. Ebben önmagában semmi különös nincs, hiszen mindenfelé háztartási robotok segítik az embereket. Egy barátja segítségével, felesége rosszallása ellenére megróbálnak hozzáférni a fejben tárolt információkhoz, de kutakodás közben a barátja gyilkosság áldozata lesz. A gyilkosságnak azonban akad egy nem várt szemtanúja, a fejnek nyoma veszik és közben egyre szaporodnak az eltűnéses esetek a városban…  Ez 3 epizódban egy kerek egész egység lenne, így indulna a történet, de már kivehető lenne a stílus és a hangulat.

5) Minden segítség jól jön!

Azért vagyok most itt, hogy a közösség segítségével a projekt megvalósításához jószándékú szakértői véleményeket, tanácsokat, kapcsolatokat gyűjtsek, ezért…

…ha közvetlenül vagy közvetve támogatni tudod a projekt megvalósítását, akár Te, vagy ismersz valakit, aki bármilyen módon érintett a pornófilmkészítésben, akkor ezen a címen (puniverzum743@gmail.com) lehet közvetlenül kapcsolatba lépni velem. Előre is köszönök minden segítséget!

+1) Akartam készíteni kedvcsinálónak valami ütős plakátot hozzá, mint egy képregényborító, ez folyamatban is van, de elég lassan haladok.

Mindenesetre a történethez a hangulatkeltő felütés a következő:

NEM BÚJTUNK EL…MERT NEM IS TUDTUK, HOGY KERESNEK MINKET…

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Szereplőket keresünk készülő pornós projekthez !