Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ekkora hülye nevet: Angelina Robihood a tengerparton análozik

2021.10.12.Curt

A Tushy jelenetek javarészt ezen a kibaszott szép tengerparti részen játszódnak (szerintem Máltán lehetnek) és nincs is ezzel baj, bele szoktam mindíg nézni a legújabba, már csak a profisága, meg a jócsaj faktor miatt is. A mostaniban egy totálisan ismeretlen csaj szerepel, akinek a címben szereplő nevet sikerült kiagyalnia.

De egy Vadgelina Holie, vagy egy Michelle J. Cox után már rutinosan fogadjuk ezt is. A csaj egyébként nem rossz, habár nem az én zsánerem, és ha már itt van az SSDmen, akkor nézzük meg mit művelt a (ki nem találjátok) medence takarító fiúval !!!

A csajnak nagyon, de nagyon melege van és egy mini ventillátorral, meg vizes ruhával sem tudja lehűteni magát, szóval inkább kelleti magát a srác előtt, aki nem sokáig bírja ezt és nekiáll a sherwoodi erdő banditájának, hogy levetkőztesse.

7 perc múlva már a szopáson is túl vagyunk és szépen szemből beleül a takarító fiú faszába a csaj. Elég jó hátulról is mindene, én persze a szétálló lábujjaira gerjedek, de a srác is ügyes, mert már simizi is az ánuszát is, hogy majd nemsokára áttegye a faszt oda is. És itt jön a meglepi, mert simán átteszi a seggébe mindenféle előjáték és tágítás nélkül és adja neki alaposan:

Aztán szemből is megy egy menet, meg pucsítva is, de annyira finoman vágják meg, hogy nehogy már seggből-szájba legyen, hogy oda kell figyelni, hogy észrevegyed. Ez egy más terület, és hiába anál, nem annyira a fenéklyuk-fétisre mennek rá, mint amit mi férfiak (és egy pár nő a világon, kb kettő, vagy három) szeret. Attól még néha jó megnézni egy ilyen jelenetet és a csaj is egészen jó benne.

Itt a teljes jelenetet nézhetitek.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ekkora hülye nevet: Angelina Robihood a tengerparton análozik