Loading

Itt a 2022-es pornó Oscar, nézzük meg a jelölteket MILF kategóriában.

2022.01.13.Curt

Nyugi mindenkinek, aki amiatt fél,t hogy idén kimaradnak az AVN-es cikkek, az átadóig ezt fogjuk tolni és átnézzük mik és kik szerepelnek az idén is a díjátadón, amit idén sem rendeznek meg nyilvánosan a Covid miatt, hanem csak digitális formájában.

Egyértelműen a kedvenc kategóriátok szokott lenni a MILF, szóval kezdjük is azzal, nézzük meg kik nyerhetik meg idén ezt a díjat. Itt böngészhetitek a tavalyi díjazottakat. 2021-ben egyébként Cherie Deville nyert, azelőtt pedig Alexis Fawks.

Casca Akashova

Hát ez meg a ki a fasz? Életemben nem hallottam róla, akkor hogyan kerülhetett bele csak úgy egyből a Milf csoportba? A 40 éves szilikon picsa egyáltalán nem műnő, szép természetes idomokkal és sminkeletlen arccal szokott forgatni. Én rá szavaznék ! (nem) Ezen az utolsó képen főleg szexinek tűnik.


Britney Amber

A kis bociszemű Britney még mindíg csak 35 éves és már 13 éve tolja az ipart. Vele már egészen biztosan találkoztatok. Van most egy kedvenc színésznőm, akinek olyan, de olyan mellei vannak, hogy basszameg. Nna ő hasonlít nagyon Britney Amberre. Pont tegnap néztem meg az Eufória új részét az HBO-n. Már csak a csaj miatt is megéri megnézni, de én Zendaya-t is annyira, de annyira megbasznám. (Sydney Sweeney a csaj, keressetek rá a melleire)


Bridgette B.

Háát, az én kis barcelonai kedvencem örökös tagja a Milfek legjobbjainak. Mellben neki sem nagyon kell szégyenkeznie és az egy Milfnél a tulajdonságok legalább a felét adja. Én bírom az új(ított) melleivel is!


Penny Barber

A 36 éves Penny nem is nézhetne ki milfesebben. Kipattintott test, szép mellek, szőrök a puncija felett és nagyon, de nagyon szigorú tekintet! Kiváló a mostoha anyás filmekhez. Az a szemüveg !!


Rachael Cavalli

Rachel is még csak 37 éves és azért őt sem sorolnám a top milfekhez. Szexin nézni azt nagyon tud ő is.


Cherie DeVille

Nna végre jönnek már a kemény vonalasok. Seri az egyik kedvencem. Annyira basznék vele, igazi magas szőke Milfes MILF. Egy Anya, Akit Ha Lehetne Megbasznék. Egy AAHLM. 🙂 Esélyes a drága szerintem most is, hiába nyert tavaly is. Most nézzétek már ezt a testet :

Ezen a linken pedig a fingós kis fenéklyukát is megbasszák a drágának.


Alexis Fawx

Egy igazi tapasztalt 46 évessel folytatjuk, Alexis-szel, aki talán a legtöbbet foglalkoztatott csaj a listában a maga 865 filmjével. Hatalmas szilikon csöcsök és magas lealázó test. Milf rajongóknak alap a drága néni.


Reagan Foxx

Csakúgy mint Ronald felesége Reagan Foxx, két x-szel, aki durva de már 51 éves !!! Kicsit olyan erős csontozatú az arca neki és és a mellei sem annyira eredetiek.


Brandi Love

Óóóó igen a kis édes Brandi, a szerelmem. Ha választani kellene őrá vertem ki a legtöbbször az biztos. Imádom, én őrá szavazok és azt akarom hogy nyerjen végre! Annyira baszható, hogy az valami elképesztő. Egyébként engedte már fenékbe magát?

Lexi Luna

Most komolyan egy 32 éves csaj hogyan jön a milfekhez? Van egy 50 feletti is és egy 30 éves ? Lehetne az anyja is simán. Nem értem miért nem lehet feltölteni 40 év felettiekkel, vagy legalább olyanokkal akik már tényleg anyák a való életben. Tölteléknek gondolom a csajt.


Kit Mercer

Ezzel a csajjal már találkoztam lábfétis oldalakon, de azért annyit mégsem tett le ő sem mint a csajok akikkel egy listába tették. 36 éves egyébként.


London River

Nem úgy mint London River, aki ugyanennyi éves, de sokkal inkább Milf, mint a fentebbi szőke punci. Ő sem az arc szépségverseny győztese, de végre egy csaj eredeti csöcsökkel !!


Sheena Ryder

Megint csak egy olyan átlagos középkategória, akinek ki kellett keresnem a nevét. Nem hiszem, hogy bármelyikőtöknek a kedvence lenne a nő.


Silvia Saige

Szilviát nem csak azért ismerem, mert kurvára hasonlít egy kedves ismerősömre, hanem mert elég kemény dolgokban is benne szokott lenni, csinál hardcore jeleneteket is amint láthatjátok a képeken.


Dee Williams

Ha már Syren de Mer megint csak kimaradt a listáról azért a végére csak idetették a legjobb barátnőjét Dee Williams-t, aki legalább volt itt nálunk Európában és csinált atomkemény hardcore jeleneteket. Nem mintha ez valaha is számítana az AVN-nek. Tudom, hogy ti is nagyon szeretitek a csöcsös rövid hajú nénit. Én is nagyon ! Talán lehet mégis inkább neki kellene nyernie …

3 People voted this article. 2 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Itt a 2022-es pornó Oscar, nézzük meg a jelölteket MILF kategóriában.