Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Egy teltebb csaj baszása is lehet kurva jó! A 30 éves Lady Lyne Belgiumból.

2022.02.11.Curt

Nem azért készül ez a poszt, mert lelkifurdalásom lenne amiatt, hogy Kiara Lordról írtam egy lehúzós posztot. Pont ellenkezőleg, azt akarom megmutatni, hogy igenis lehet egy teltebb csaj is atom szexi, ha éppen úgy használja a testét, mint egy igazi nő. Nehogy azt gondoljátok, hogy csak a fitness csajoké, meg a tiniké a pornó világa, itt egy természetes csaj, akire neked is fel fog állni hidd el !

Nem sok jelenet van még a csajnak a Legalon, ez az orgia még nagyon friss. A csaj a vonzerejét leginkább a mosolyán kívül a hatalmas brutál szép szopnivaló csöcseinek köszönheti. Kicsit simizi magát, szopkod egy dildót, majd már jönnek is az álló faszú srácok. Basszák szépen és alaposan a csajt DPben, majd érkezik még kettő még nagyobb farkú tag, akik szépen torokba nyomják neki a faszukat.

Mindezt mosollyal és élvezettel teszi, nem néz ki félve a kamerába, illetve a kamera mellék, hogy jajj, most mi lesz itt? Szépen falja és szopja a nágy nagy faszt, aztán elhelyezkedik a kanapén és várja, hogy basszák tovább. Két fasz oldalról, kettő meg a pinájában, seggében. A csöcsei meg oldalró lógva csattognak. Csodálatos a látvány !!! Annyira de annyira szopnám azokat a csöcsöket !

Közben lekerül a kényelmetlen szandálka is így meztelen talppal tud lovagolni a faszokban. Ugyanezt megcsinálják neki hátulról és oldalról, is, majd nagy terpeszben fölé tartva a faszukat is seggbe basszák. Minden rendben van a csajnál, amikor kell szopja a faszt és a fenekébe is jut neki adag geci a másik kettő meg fröccsen az arcára. Tisztességes iparos munka, egy szép arcú isteni csöcsű csajtól.

2 People voted this article. 2 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy teltebb csaj baszása is lehet kurva jó! A 30 éves Lady Lyne Belgiumból.