in

Imádom!Imádom! KakiKaki

Ilyen hatással van a pornó ránk rajongókra : van amitől évekkel ezelőtt viszolyogtam, ma már simán kipróbálnám.

Ha jól belegondoltok, tutira nektek is van olyan dolog, amiben már fejlődtetek X évvel ezelőtti magatokhoz képest. Azért még ma is van sok olyan dolog, amit nem próbálnék ki, de éppen egy ma megnézett jelenet miatt jutott eszembe, hogy basszus, ezt akár tesztelném én is a csajomon.

Mindenkinek van valami fétise, vagy mániája köztünk is (nekem több is) már évek óta, vagy akár kicsi korunk óta. De a ránk ható ingerek miatt és főleg a látvány miatt újakat is ki akarunk próbálni. Nem húzom tovább, a szájba pisizésről van szó.

Persze lehet, hogy ez is csak egy álom marad, mint a három nő leszopatása, vagy az gruppen, ahol csak én vagyok férfi 15-ből. Habár amilyen kis perverz tud lenni a barátnőm lehet hogy nincs is olyan messze a dolog. Amikor mutatok neki ilyen részeket a Legalos jelentekből, akkor serényen kurvaanyázni szokott. A kedvenc oldalamat már eléggé régen követem és mindíg próbáltam kitalálni mik azok, amik az elkövetkezendő évet meg fogják határozni. A pisi már annyira része az oldalnak, hogy egy pár éve már egy külön domain alatt is gyűjtik ezeket (www.pissvids.com). Én is bírom, habár ez elején még kiakadtam, de sokkal inkább tolerálom mint a transzok seggbe baszását, vagy a sok szart, ami még van az oldalon.

Érdemes megfigyelni mondjuk, hogy egy legal modell hogyan fogadja az 5 sugárban érkező pisit, ami szinte teljesen tiszta víz lehet, színéből ítélve és hogyan fogadja az a pár szerencsétlen, akiknek mondjuk Woodman pisil a szájába a mikro farkával a kádban. Ott szinte mindíg garantált az öklendezés míg itt örömmel nyelik a csajok.

Az egész dolog egyébként onnan jutott eszembe, hogy mióta tolom a diétát és napi 3 liter vizet megiszok minimum és látom hogy – hogyismondjam – nem sárga az, hanem pont olyan mint a jelenetekben. Szóval egy ilyen sugár nem lenne gond szerintem a csajomnak sem. Először csak puncira, lábfejre, fenékre, mellre aztán mehet szájba is. Ez a tervem. Majd beszámolok róla hogy haladok.

Ehhez kapcsolódik  Végre valahára Nicole Black is bevállalta a szájba pisit :)

Biztosan van olyan köztetek, akinek ez olyan mint egy punci nyalás és a mindennapok része, de akkor kíváncsi vagyok mik azok a dolgok amiket a pornó hozott / hozna be az életetekbe és még nem próbáltátok ki ?!

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…