in ,

Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg

Legendás fenéklyukak nyomában 1. – Roxy Raye, a csaj, aki a saját fenekében készített reggelit.

A legfontosabb étkezés a reggeli, mindenhonnan csak ezt halljuk, hát akkor tessék egy ilyet nagyon szívesen megennék bármikor. Új sorozatot indítunk, amiben sorra vesszük azt a kb. 10 nőt, akik meghatározzák / meghatározták a fogalmat, amit GAPE-nek hívunk. Sorra kerül majd itt HotkinkyJo, Belle Claire, RaisawetX, és persze Anna Deville, Isabella Clark, Alyssa GAP, de most kezdésnek az egyik régi kedvenc tinim Roxy Raye.

A kis édeske szinte kizárólag a hatalmasra táguló fenéklyukának köszönheti a karrierjét. Nem is nagyon csinált mást aktív évei alatt. Minek is csinálna aki erre képes ott lent.

Két videót mutatok meg tőle, az egyik a címben már említett müzlis, amiben persze Mike Adriano és egy barátnője vesz részt és ették meg kettesben (illetve egy pár kanállal Roxy is kapott) a fenéklyuk-tejes-müzlit. Esküszöm, hogy megkóstolnám én is.

Roxy igazán akkor tudott maradandót alkotni, amikor egy nőgyőgyászati szétfeszítős bizbasszal széthúzták a picsáját és valami egészen nagyra tágult. Ez a videó minden másodperce arany a fenéklyuk imádóknak. Az a a csattogó hang, istenem, nem is értem miért nem csináltak egy olyan bukkake-t, ahol 100-an beleélveznek ebbe a csodálatosságba:

Elképesztő :

Nagy kár, hogy nincs meg a legvége, amikor kiveszi a speculumot és megnézhettük volna milyenné vált a picsája.

Ehhez kapcsolódik  AVN Awards 2023 - A leg-gusztustalanabb jelenet. + javasoljatok ti is címeket !

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…