in

Imádom!Imádom!

Milyen lehet egy mozdulatlan nőt megbaszni ?

A tegnapi poszt alá érkezett komment miatt jutott eszembe ez a jelenet az egyik kedvenc orosz tornász lánykámmal Lara Frost-al. A csajnak nincs semmi baja, de úgy csinál, mintha egy baba lenne, ráadásul egy volt tornász a drága és ide-oda lehet hajtogatni a lábikóit.

Érdekes a felvetés, hogy mennyire számít a reakció a szexben. Nekem pld. kurvára igen. Ami ki tud akasztani, az a megjátszás. Vagy mondjuk, amikor a csaj figyelme elkalandozik. Ránéz az órára, vagy bármi másra figyel, miközben mondjuk a farkamat veri. Baszki amikor puncit nyalok nem figyelek semmire, csak az ő érzéseire, és a szerint alakítom ott lent a dolgokat.

Van egy eléggé jó film egyébként egy hasonló dologról, amikor gazdag (és általában gusztustalan) faszok azért fizetnek, hogy bealtatózott tinicsajokat kúrhassanak egy kastélyban. Keresgettem de most hirtelen nem találtam rá így a ChatGpt segített, de csak másodjára sikerült neki, de akkor már profi volt:

Sajnos nem találtad el. Itt fiatal tinilányokat altatnak el, és idősebb gazdag férfiak jönnek hozzájuk, míg ők alszanak, de az egyik csaj nem veszi be az altatót és rájön mi történik vele. ChatGPT

Elnézést a tévedésemért. Az általad leírt film leírás alapján a „Sleeping Beauty” című filmre gondolsz. „Sleeping Beauty” egy 2011-es ausztrál film, melyet Julia Leigh írt és rendezett. A film főszereplője egy fiatal nő, aki pénzért vállalja, hogy alvás közben intimitást folytasson idegen férfiakkal. Azonban egyik alkalommal az egyik ügyfél ébredés közben rájön a tevékenységre, és ez befolyásolja a főszereplőt és a történet alakulását.

Ez egyébként egyfajta fétis is, és bevallom volt már olyan, amikor a barátnőm kiütötte magát egy koncert után én meg nem annyira és akkor hagyta hogy molesztáljam és nagyon jól elszórakoztam. De ez ritka alkalom és nem vált a dolog a fétisemmé.

Ehhez kapcsolódik  Truenal: Katrina Jade

A csajszi végig bírja a mozdulatlanságot egyedül a jelenet legvégén akad ki, amikor szembelövik; ezt kivágtam videóban is nektek :))

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…