Loading
Extrém   /   Hírek

Úristen mekkora hatalmas mellek ! Milyen érzés lehet szopni egy ekkora csöcsöt ? (videóval)

2024.06.12.Curt

Nagy melles oldalak közül én a Naddine-j.de lapot szeretem, mert nem csak a brutális mega tőgyek vannak a kínálatban, hanem olyan csöcsök is, amiket én ugyancsak bírok (az itteni másik modell pld. ilyen). Aki rajongója a témának, az egészen biztosan egy kiindulópontkjént tekint erre a legendás oldalra, aminek az alapítója a Nadine Jansen germán modell, aki ugyancsak nem kis mellekkel bír.

De most nem a főszereplő ebben a kis videóban, hanem két másik modell, Sophia és Micky, akik kölcsönösen szopják egymás melleit, aztán a kisebb mellű csajszi simán telespricceli a másik extra nagy mellét cuccal, amit aztán le is nyal …

videó:

Az anyatej már nekem sok, annak idején úgy jártam én is mint Ross Geller a Jóbarátokból, mikor meg kellett kóstolnia, csak én soha nem tettem meg és nem is fogom. Viszont a mellbimbó szopás kibaszottul izgató dolog és imádom, de sajnos a mostani pornókban már nem “divat”, pedig imádom nézni, csinálni meg még jobban !

Egyébként érdemes szemezgetni a modellek közül, szerintem egészen biztosan találtok olyat, akire azt mondhatjátok, hogy “fujj bazmeg”, egyaránt pozitív és negatív hanghordozással. Próbáljátok csak ki !

Nna jó mutatok egy párat :

9 People voted this article. 9 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Úristen mekkora hatalmas mellek ! Milyen érzés lehet szopni egy ekkora csöcsöt ? (videóval)