Loading
Hardcore   /   Hírek

Csak egy dolog van, ami már sok ennek a csajnak és nem csinálja meg egy Woodman castingban.

2024.06.13.Curt

Megszokhattuk már, hogy egy Woodman castingon sok minden megtörténik, és pontosan ez adja a “báját” a jeleneteknek, hogy olyan vágatlan és igazi ott minden. Ez a csaj is sok minden bevállal az élvezetért (és persze a pénzért, meg a várt hírnévért …), de van ami már neki is sok – meg nekünk is.

Ha nem lenne elég, hogy amíg basszák szegényt a szájába pisil, majd kényszeríti rá, hogy nyelje le, aztán meg spriccelteti a kis pináját, végül a szájára is ráül, és ki kellene nyalnia az öreg fenekét. Itt már azért nem olyan nagy kedvvel tolja bele a nyelvét a csaj, de szerencsére a sapkás haverja Pierre-nek szemből elkezdi baszni és itt abbamarad a sztori.

Ha nem lenne elég akkor szidhatjuk a HD minőséget, mert még azt is láthatjuk extra közeli premier plánban, hogy hol a heréjéről, hol a homlokáról csöpög bele az izzadtság is a csaj arcába. Akkor jó a pornó hogy ha mocskos – szokták mondani, hát most ebben itt nincs hiány …

videó:

Egyébként kibaszottul jókat élvez a csaj, akiről mutatok interjús képet is nektek; a pornós neve pedig Angel Rush. Keressetek rá a jelenetre, ettől eltekintve – vagy van akinek pont ezért – elég jó, van egy rész, amikor annyira basszák a csajt, hogy szétmegy az ágyrács alattuk és még akkor is kúrják, amikor a többiek rakosgatják vissza a léceket.

10 People voted this article. 7 Upvotes - 3 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Csak egy dolog van, ami már sok ennek a csajnak és nem csinálja meg egy Woodman castingban.