Loading
Magyarok   /   Video of the day

Magyar hangja … rovat: “Szétkúrom a seggedet te kurva”

2024.06.14.Curt

Nagoyn népszerű volt ez a most indított rovat ezért tovább folytatjuk és 2-3 naponta számíthattok majd vagy amatőr, vagy félprofi videókra, amiben eredeti magyar beszéddel találkozhattok. Maradunk most is a legendás Privát DVD-nél.

Számos alkalommal láthattunk olyan jeleneteket, amikben a csajok egy paróka, vagy legtöbbször egy napszemüveg felvételével azt gondolták, hogy elrejtik magukat a világ elől és nem fogja őket felismerni a szomszéd, aki pont azért vette meg az újságosnál a magazint (aki nem emlékezne ezeket annak idején újság mellékletként is meg lehetett szerezni, ahol általában volt egy nyomtatott kiadás is, amiben egy fotósorozat is volt a szereplőkről)

Ez a csaj is így gondolja és egy pár feles bedobása után eljátszák a barátjával a “nem is érdemled meg a faszomat, mert rossz kislány voltál …” történetet.

Az alábbi szenzációs párbeszédeket hallhatjuk :

– Szétkúrom a puncid, te kis ribanc !
– Tedd azt …
– Nyögjél !Élvezd !

Aztán mikor a csaj beindul és seggbe basszák, szexi párbeszéd zajlik le, és hiába borzasztó a minőség és a kameramozgás, és átlagos a pár, pont ez adja a báját ennek a jelenetnek is. Nekem csúnya baszás közbeni beszéddel konkrétan szinte bármit el lehet adni és szerintem ti is bírjátok !

Azért munkahelyen csak óvatosan !

videó:

18 People voted this article. 17 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Magyar hangja … rovat: “Szétkúrom a seggedet te kurva”