Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore

Prolapse péntek: felpumpált punci és kinyomott fenéklyuk.

2024.06.14.Curt

Terveim szerint péntekenként prolapse napot tartunk, ugyanis egyre többen imádjátok azt, amikor a lányok onnan bentről mindent kinyomnak. Ezernyi videó van erről, de nem kell keresgélnetek én majd szállítom a legjobbakat a hét utolsó munkanapjain.

Be kell valljam, hogy valamiért még soha nem próbáltuk ki a punci pumpát, szinte mindenki akinek csak említés szintjén felhoztam a témát elzárkózott tőle, pedig a vérbőség tudjuk, hogy mennyire kedvező hatással van bizonyos folyamatokra.

Az alábbi modellnek ez nem igazán okoz gondot és már eleve kiszippantott és feltuningolt pinával érkezik a kamera elé, de nem is igazán a háromszorosára duzzadt ajkak az érdekesek, hanem a másik lyuk alatt, amit azzal művel. A csajszi művészneve : Kittyy25 (két y-al!)

Az elején vagy harmincszor elélvez a duzzadt pinájával, aztán elővesz egy horror nagyságú piros akármit, amivel totálisan tövig beleül fenéklyukilag !

Nem csoda hogy ekkora prolapse-ot tud kinyomni ! A fő produkció végül az, hogy négy billiárd golyót nyom fel a picsájába, majd egyesével kifingja őket. Látványos meg kell hagyni, főleg az utolsó, az már nagyon nehezen jön ki !!

Sajnos Eporner-ről nem igazán megy a beillesztés, szóval inkább, erről a linkről is eléritek a videót.

11 People voted this article. 9 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Prolapse péntek: felpumpált punci és kinyomott fenéklyuk.