Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Kaitlyn Katsaros a Hookup Hotshotnál járt. Nézzük meg a kis perverz kedvencünket, hozza-e a formáját ?

2024.06.16.Curt

Nem hiszem hogy bárkinek is be kellene mutatnom a sorozatot, számtalan alkalommal írtam már róla itt a blogon is, hol jót, hol rosszat. Nagyon régóta megy már, eleinte DVD kiadásokkal, majd átálltak a külön videós jelenetekre ők is. Pontosan 19 cikk készült már ebben a témakörben, ITT kigyűjtöttem nektek mindet.

Nem követem napi szinten már régóta, de néha-néha rákukkantok, amikor valami ismerős csajt avatnak be. Úgy látom, hogy nagy meglepetésemre már nem csak Bryan Gozzling a férfi főszereplője a jeleneteknek, hanem betársult más is mellé. Soha nem bírtam a tagot, ritka tenyérbemászó feje van, szóval ezt nem nagyon bánom. Azt meg főleg nem, hogy a világ egyik leg-perverzebb nője a következő szett szereplője; Kaitlyn kisasszony, akinek ez is csak egy laza kis kiruccanás lesz, mert ő csinált már ennél meredekebb dolgokat is, elég csak a legalos jeleneteire gondolni, a scat jelenetekről meg már nem is beszélve …

Durva, hogy már 379 jelenet van Hookup részekből, Katsaros volt a 376. a listában.

Azt már asshero beszámolójából tudhatjuk, hogy csajszitól nem esik távol a mazo hajlam és elvárjha, hogy üssék-vágják. És szerintem ebben a faszi partner is mert elég nagy pofonokkal indít, ami Kaitlyn-nek eléggé bejön, aztán meg szemgolyóba és orrba is pisili, arról nem is beszélve, hogy szájba és aztán meg torkoztatja. Klassz kis előjáték nem igaz ? 🙂

25 perc eltelik mire beteszi a seggébe a faszt, de itt amint látom nem is igazán a kúráson lesz a hangsúly. Fojtogatja és leköpi a csajt, aki továbbra is a zavart hangján nevetgél végig. Mikor haramdjára kezdenek neki a pisilésnek már kicsit sokallom, inkább bassza már meg azt a szépségesen szőrös pináját végre a csajnak !!!

Már a jelenet legelején láthattunk egy kis kék tálkát rajta a csaj nevével, szóval gondolhattuk, hogy ez majd kellékként fel fog tűnni. És lám, hasznosítják is, mégpedig arra, hogy Kaitlyn fenéklyukából kifingott, majd a gyomrából vissza öklenedezett lét igya meg a csaj, hogy aztán újra fel öklendezze és a fejét beletolva így szenvedjen el anális coitust.

Ezt megmutatom videóban is a perverzek kedvéért:

A jelenetben nagyon nagyon sok a pisi, és kevés a baszás, ez úgy látszik nem változott a Bryan Gozzling-os éra óta, viszont látom ennek a faszinak a perverzióit, a kúrás közbeni pofozgatás és a fojtogatás nagyon bejön neki. Kérdés hogy más olyan nőknél, akiknél nem egy megszokott és mindennapos téma ez mint Kaitlyn-nél hogyan jön ez ki. Talán engem az jobban érdekelne, mint nála, mert ugyabár itt már megszokhattuk. Hamarosan utánájárunk majd kiket intézett még el az “új” főszereplő és ők hogy bírták az effajta kiképzést. A faszi neve egyébként Dorian del Isla.

Eporneren ha rákerestek már fent van a jelenet.

7 People voted this article. 2 Upvotes - 5 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kaitlyn Katsaros a Hookup Hotshotnál járt. Nézzük meg a kis perverz kedvencünket, hozza-e a formáját ?