Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ez a két 20 éves tini az év egyik legjobb anál jelenetét csinálta meg. Emma Rosie és Tiana Blow – Allanal kritika.

2024.06.17.Curt

Már az előzetesét is megosztottam nektek, mert már akkor kurvára tetszett a jelenet. Bírom a Mike Adriano szettekben, mikor az egyik csajnak csak az a feladata, hogy szopja a segges faszt és besegítsen nyállal és hasonlókkal a baszáshoz, míg a másik pedig baszatja a fenéklyukát.

Most a kis szőke lesz az utóbbi, a magas barna barátnője pedig a nyálaskodó szopó. Kis közös kedveskedés után, amiben elmesélik egymásnak, hogy mennyire várták már ezt az egészet, és milyen öröm lesz seggbe baszatni magát a kis szőkének, akinek egyébként rettenet picike kis fenéklyuka van és meg is mutatja, hogy tervei szerint mekkorára fog majd tágulni neki. Alig várjuk !!! Kis simizés, majd azonnal rábukhatnak Mike ágaskodó faszára.

Elég profin szopnak, bő nyállal, ahogyan azt kell. Nem lehet panaszunk a lányokra. De arra igen, hogy a szokásos síkosító túladagolás most is megvan , Mike használ most már három fajtát is, a hagyományos olajat (szerintem ez a legjobb, mert nem látható), egy olyat, amit nagyon utálok, mert olyan érzése van az embernek, mintha szappan darabok lennének a farkán szétolvadva, aztán ott van egy legújabb, amit egy tasakból nyom ki, ami meg majonézre emlékeztet. De ki vagyok én hogy ezt megitéljem, ha ezek kellenek hozzá, hogy gond nélkül menjen a baszás, akkor tolják neki.

Ami egyébként vágás nélkül kibaszottul jól megy. Kurva jó látni, ahogy Mike megtanítja a kis barna szeplős csajnak, hogy amikor a másik széthúzza a fenekét, akkor “tongue-fuck”-olja meg, de eleinte nem nagyon érti mit kellene csinálnia. Befeszíteni a nyelvet bébi és úgy kúrni – mi férfiak simán tudjuk. Aztán klassz látni, hogy egyre ügyesebben csinálja, mikor már ötödjére kell neki.

Kurva jó azt is látni, ahogy ki-be veszi Adriano farkát, szopja, mikor előbukkan a fenéklyukból, majd masszírozza baszás közben a heréit.

És végül már a tongue-fuck is jól megy neki:

videó:

A doggy rész a legjobb, az extra közeli lovaglós rész nem igazán üt. Aztán meg amikor hátraveti a lábát a kis édes szőke. Nézzétek meg, hogy mi lett a picike kis szűk fenéklyukából, tényleg lett akkora mint amit ígért a csaj.

A vége pedig egész egyszerűen szenzációsan jó lett. Mike beleélvez a csaj fenéklyukába, majd egy kis pohárkába fingja ki, miközben még egy pisi prolapse-ot is láthatunk. Nagy kár, hogy a nagy igyekezetben nem figyeltek a kamerára és sok minden homályos lett.

Nézzétek videóban :

Összegzés:
Kiváló szép gape-ek, nyálas faszszopás, nyelves fenéklyuk baszás, és minden ami kellehet egy klassz anál jelenethez. MIke Adriano továbbra is az egyik kedvencem.
Szereplő csajok
95
Fenéklyuk, gape
95
Szenvedély, baszás
70
Geci, nyál és egyebek ...
95
A ti értékelésetek0 Votes
0
89
7 People voted this article. 7 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ez a két 20 éves tini az év egyik legjobb anál jelenetét csinálta meg. Emma Rosie és Tiana Blow – Allanal kritika.