Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Danny Glover megmutatja, hogy kell rendesen megbaszni egy fehér luvnyát.

2024.06.18.Curt

A Facialabuse csoporthoz tartozó BlackPayBack oldalnak “nyíltan” az a célja, hogy legyalázzanak benne fehér csajokat minél nagyobb darab és minél nagyobb faszú négerek. Sokat írtam már róluk, elvétve lehet találni jó szetteket a cuccaik között, legtöbbször azért mert vagy a faszi gagyi benne, de leginkább a nők szoktak elég, – hogy is mondjam ebben a metoo világban – átlagosak lenni benne.

Most sem Emily Ratajkowski a modell, hanem egy alteros csaj, de mégis egész jó lett a jelenet, aminek mi nézők örülünk a csaj a legvégére már kevésbé; nézzétek az ábrázatát :

De előtte még egész sok minden történik, de nem is ragozom, hanem nézzétek meg a fontosabb részeket, amiket összevágtam egy videóban. Kurva jó, ahogy a hatalmas nagy faszt szopja.

Hogy ki ez a csaj azt elég nehéz megtalálni, mert még arra se méltatják a csajokat, hogy nevén nevezzék őket, ő itt pld. “snow bunny”-ként van feltüntetve, ami az amerikai szlengben “azok a csajok elnevezése, akik a fekete férfiakhoz vonzódnak”. Egyébként volt egy nagy balhéja az oldalnak, ahol megvádolták azzal őket, hogy az ott szereplő csaj meg lett erőszakolva, így a jelenet végén nyilatkoznia kell a főszereplőnek, hogy tudja, hogy minden csak megjátszott dolog volt a kamera miatt és nem érte őt erőszak és bántódás.

Ha tetszik akkor itt megnézhetitek teljesben is.

6 People voted this article. 4 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Danny Glover megmutatja, hogy kell rendesen megbaszni egy fehér luvnyát.