Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

P-Sluts, ahol a szépség belülről fakad. Jó mélyről.

2024.06.20.Curt

Sose rajongtam a hányásért. Nem szerettem csinálni, nem szerettem ha a közelembe csinálták, és pláne nem szerettem volna recskázni rá és cikket írni róla. De hát vannak dolgok , amik váratlanul jönnek. Mint például a hányás.

A P-Sluts, avagy “puke sluts”, magyarosan “rókázó ribancok” az Analvids egyik új trendje, amit a dél-amerikai részleg csinál és kell gyomor hozzá. Nézni is.

Cikkemhez az egyik legdurvább jelenetet hoztam, amiben két profi okádó dáma mutatja meg, mi rejlik bennük. Vitoria Beatriz, akinek a művésznevét valószínűleg egy diszgráfiás vetette papírra, de az arcát az angyalok formázták. Elképesztően szép a pofikája és igéző a tekintete, ami mellé természetesen lógó keblek és batár nagy segg is jár. Partnere Victoria Dias viszont az ördög gányolta össze, parizer csöcs, zsírkuffer, boszorkányfej, cigányos. A brazil hölgyek jól kiegészítik egymást, mert míg Vitoria csendben, kéjesen stíröli a kamerát, addig Victoria nagyhangon pofázik mellé. Megvan a kémia, na.

Zabával kezdünk, ahol egész guszta gyümölcstállal, sütikkel töltik a belüket, lefojtva félliter narancslével, hogy színe is legyen. Zárásként tej, aminek nem értem a jelentőségét. Talán krémesebb lesz az állag, vagy fosni is fognak, ki tudja.

Megjönnek a srácok és adnak fejenként egy-egy kolbászt torokra, hogy meginduljon gégereflex. Pár löket után már jön is a smoothie a kamera objektívét sem kímélve.

A gusztustalankodás igazi mélységei csak most fognak feltörni, mikor a farkak kikerülnek a képből. A lányok egymás fölé helyezkednek, mindketten tágra nyitott szájjal és innen már ami történik az történelem. Íme:

Az, hogy valaki torkozás közben behány olyan, mint egy pohár vizet kapni az espressod mellé a cukrászdában. Nem ezért jöttél, nem kérted, de mégis feldobja az élményt. Viszont ha a kávéd mellé kapsz egy másfél literes ásványvizet, az már kevésbé kifinomult. (legjobb hasonlat ever !! – Curt) Így érzem magam, mikor direktbe, szex nélkül a másik szájába hánynak a hölgyek.

A srácok próbálnak tömködni is, de nem nagyon akarják bepiszkolni magukat, így hiába befogadóképesek a brazil segglyukak, csak bénáznak a kanapén. A kamerás is unja, ezért a fókusz továbbra is a tápcsatorna tartalmának bemutatásán van. Most komolyan, ti ezt élvezitek?

Gyerekként megtanuljuk, hogy ne játszunk az étellel, de azt nem, hogy ne játszunk a hányással. Nem véletlenül, hiszen épeszű ember nem csinál ilyet. Ám a pornóiparban sem atomfizikusok dolgoznak, így már hozzák is a srácok a tölcsért és a fecskendőt, hogy az öblösen felbüffögött gyümölcsturmixot Victoria fenekébe töltsék. Eme igényes vitaminbombát hörpinti fel egy szívócsővel a saját seggéből, de csak miután Ms. Beatriz is beleadja a magáét. Gondolom így zamatos, ala gourmet.

videó:

Ezen a ponton a húgy már csak tisztít a lányokon és ha nem lenne több tucat hánytatás után is gyönyörű szép Vitoria tekintette már kikapcsoltam volna a videólejátszót. Azon, hogy az okádékot húggyal felhígítva, szívószálas pohárkából szlopálják, mint plázaribancok a starbucksos shaken espressot…. Már meg sem lepődök. 😀

A csajok arcán, meg úgy kvázi az egész nappaliban akkora retek van, hogy az ejakulált ondó elvész a testnedvek tengerében. Ám Vitoria Beatriz tekintette még mindig tart.

Ráadásul ez a öklendező angyal forgatott az egyik legnagyobb kedvencünkkel is, az análisan mindig gyalázható Minával is. Erről a történetről viszont regéljen az, akinek hét anyja van, vagy talán Curt. Viszont elkerülve a szemrehányást (kacc-kacc) összevágtam róla egy kis zenés klipet, mert én sem vagyok normális. 🙂 (megelőzétél, pedig már eltettem a “kritikát írni róla” mappámba a jelenetet – Curt)

A dél amerikaiak egyébként nagyon tolják mostanában az ipart. Ők lettek a 2024-es év NRX studioja, olyan ütemben és iramban tolják ki az új anyagokat. Sok közöttük eléggé szutyok, és sok van ami ilyen. Ha itt az egyik csaj nem lenne ilyen szép arcú (Vitoria), akkor le sem tölteném ezeket a szetteket, de csakis miatta teszem ezt meg, de az, hogy erre kiverjem még nem nagyon jutott eszembe. Egyébként ott délen másképpen szocializálódtak, nem hiába onnan kerülnek ki a legvadabb fétis filmek, amik még ennél is sokkal durvábbak. Ott szerintem úgy vannak a csajok vele, hogy fizetnek érte 3 óráért annyit, amit két hónap alatt keresnék meg és kibírom bármi is lesz.

A zenés videó a végén szenzációs lett és úgy egyáltalán a cikk is nagyon szórakoztató !! – Curt

10 People voted this article. 6 Upvotes - 4 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    P-Sluts, ahol a szépség belülről fakad. Jó mélyről.