Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Angel Bay 9 év után úgy döntött: visszatér a pornóba. De azóta elég sok minden megváltozott …

2024.06.21.Curt

Egyszerűen imádom az ilyen drámát, még ha nincs is benne, de én kurvára megtalálom higgyetek nekem ! De itt nem is nagyon kell keresni. A cseh Dominika lassan 10 éve hagyott fel az iparral, amikor gondolom családot alapított, vagy éppen csak elment szülni, most viszont kellett a pénz és úgy gondolta, hogy megpróbálja újra. Vannak pillanatok, amikor szerintem megbánta ezt a döntését.

Tudja is ezt a Legalporno, hogy mivel kell eladni egy jelenetet, naná, hogy én is csak ezért töltöttem le és néztem utána, milyen hangzatos cím már, hogy valaki visszatér milfként. Egy jelenetet csinált szegényke, mégpedig ezt, ami nem nagyon hagyott bennem nyomot, nem emlékeztem a csajra, pedig már akkor követtem az oldalt.

Egy 3 emberes négeres gangbang várja, és a meglepetés az lesz, hogy bizony itt a pisit is be kell vállalni, és ez a csajnak nem megy olyan könnyen, erről fotódokumentációval is rendelkezem, amit azonnal a rendelkezéstekre fogok bocsájtani …

A csajnak nagyon jót tetek az évek, most 31 évesen sokkal szexibb, mint az első éveiben. A bimbói alapján elég nagy valószínűséggel megállapítható az, hogy szült már. A szopásról még ugyan mindíg azt gondolja, hogy a nyelvével kell csapkodnia a farok végénél és az milyen szexi lesz (nem az.)

Végig a csaj fejét vizslatom, hogy milyen reakciói vannak. Nagyon őszinték, és ezt bírom. AZ első pisizést még egy fintorral az arcán elviseli, aztán kap egy DP szemből és egyet hátulról, amit még lehet élvez is. Közben a smink nagy része ment a földre a pisivel, szóval most már olyan anyukás feje van, amit négerek basznak meg.

Aztán mikor baszás közben egyszer csak szájba pisizik megint, akkor jön az, amire nem számított. Nem is érti, hogy ezt most hogy és miért nem elég a seggbe kúrás. Határozottan ellenzi:

videó:

Aztán még kúrják DP-ben és csak a seggét is, amit elvisel ugyan de szerintem lélekben belül retteg, hogy mit csinálnak majd a végén a srácok, ha ennyi pisit kellett menet közben is elviselnie. És bizony igaza van. Jön a doggy-ban kúrás közbeni szemből pisi, mégpedig egy pohárba, amit ugye meg kell majd inni.

Egyedül egyszer őszinte a mosolya, a legvégén, amikor már tudja, hogy csak a gecik fognak következni, amik a szájába spriccelnek. Mi már az, egy liter idegen néger pisi megivásához képest … Semmiség.

videó:

Szegényke. lehet hogy soha az életben nem forgat többet itt a legalnál, a legzenvedősebb fejet, akkor vágja, amikor végre legyűr egy nagy pohárral, amjd mögé megy a srác és beteszi neki és a kezébe adják újra a poharat. “A faszom kivan baaazmeg, nemááár”

8 People voted this article. 8 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Angel Bay 9 év után úgy döntött: visszatér a pornóba. De azóta elég sok minden megváltozott …