Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Az ég kék, a fű zöld és ez csak egy újabb tökéletes Veronica Leal jelenet.

2024.06.22.Curt

Hihetetlen, de már csak itt a Pornoloveren is 30 feletti a cikkek száma, akik a kolumbiai istennőről szólnak. És tudom, hogy ti sem unjátok és én sem unom, mert a tökéleterst nem lehet megunni. Olyan ez mint egy Messi cselsorozatot végignézni, vagy egy A24 studiós filmet, amikor letöltöm már tudom, hogy nem fogok benne csalódni és várom hogy érezzem ezt az érzést.

Megkapjuk most is, nyugi. Beleköthetnék dolgokba, amik a személyes preferenciáimat zavarják, de ezek csak apróságok és eltörpülnek az összhatás mellett.

Szexi ruha necc harisnya, leragasztott cicibimbók. Ahogy széthúzza az érintetlen kis fenekét és a punciját videóban is nézzétek meg mert már ez súrolja a tökéletességet.

videó:

3 perc után már pumpálják is a csodás fenéklyukát. Szemből pedig szopnia kell a többi farkat. De 10 perc sem telik bele, már a DAP-ot tolják a kis édes picsájába, ahol pár másodperc után már önkéntelenül is spriccel a pinácskája és közvetlenül az egyik srác faszát öntözi meg.

Mintha a túlvilágra kerülne ilyenkor olyan arcot vág a kis édes, amit nem tudok soha megunni. Az IGAZI élvezet ez. Aztán begyömöszködik neki a három farkat is, de ez inkább buzulásos, mint látványos lenne és szexi meg aztán végképp nem.

A pisi fogadást is úgy tudja csinálni, mint szerintem senki más a világon, egy pillanatra sem látunk az arcán egyetlen egy kis fintort sem, mikor 5 irányból egyszerre ömlik a nedű a szájába.

Továbbra is erőltetik neki a hármas análist, ami inkább megnyugtató érzés, mint élvezetes. Eltűri, és elviseli, hogy szétfeszül neki ott minden, de nem hiszem hogy élvezné úgy, mint a DAP-ot mondjuk. Majd jön a szokásos baszás közbeni szájba pisilés, és a beleülős DAP, amit már legalább 100-adjára csinál meg életében a csaj, gond nélkül és szokásosan profin.

Talán neki van a világon az egyik legjobb fenéklyuka, amikor akarja akkor prolapse-ot nyom (mennyire szétnyalnám, te atyavilág!), ha akarja akkor meg olyan gape-et mutat, hogy csak gyűzzünk a mélyére nézni.

Jut egy kis pisi még a fenéklyukába, majd jöhetnek a megérdemelt geci adagok, amik már nem olyan hatalmasak. Ezen egyébként nem csomálkozok, respect a srácoknak, hogy egyáltalán kibírták egy ilyen nővel ennyi ideig. És még egy zuhany is belefér a végén.

Összegzés:
Tudom, hogy soha nem fogom megunni ezt a nőt, és minden további jelenetét megnézem majd. Azon gondolkoztam még el a végére, hogy a színes felső mennyire ázhatott át a végére és miért nem vette le ?
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
85
Fenéklyuk, gape
100
Geci, pisi
95
A ti értékelésetek2 Votes
99
95
13 People voted this article. 12 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az ég kék, a fű zöld és ez csak egy újabb tökéletes Veronica Leal jelenet.