Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Orál

A póz, amikor semmi nem zavarja a csajod faszverés közben.

2024.06.25.Curt

Vannak olyan posztok, amiket nem szoktam ajánlani, hogy mutassátok meg a barátnőtöknek, de ezt a mostanit kifejezetten igen ! Én még akinek csak mutattam ezt a fajta faszverést mindenki azt mondta, hogy kegyetlenül izgató és nagyon szeretnék kipróbálni.

Egyébként meg nem sok minden kellene hozzá, csak egy kiszuperált emeletes ágy, aztán pár órás munkával át is lehetne alakítani Milking Table-é, ugyanis ez a hivatalos elnevezése ennek a szerkezetenek. A csaj alul kényelmesen elhelyezkedik, nem kell előre hajolni, simán válthat kezet, ha elfárad és csak azt látja amit szeret látni, azaz egy merev faszt, amit ki kell vernie, vagy ha van kedve akkor szájjal is besegíthet. Az meg csak plusz pont, hogy ha a férfi nem ad ki hangot akkor nem fogja tudni, hogy mikor jön a geci, mert nem látja az érzelmeket, mert csak egy fasz ágaskodik előtte. Amazonról persze rendelni is lehet készre csináltat.

Találó név egyébként a Milking, “fejő asztal” lehetne magyarul esetleg, de inkább ne magyarítsuk, csak élvezzük a videókat, amik közül rögtön ötöt válogattam nektek, amik eléggé klasszak.

A leghíresebb oldal a témában a Mylked.com, ahonnan rögtön mutatok három cumshot compliations-t:

Egy amatőr PornHub modell profi munkája :

Végül pedig egy smink nélküli tini és a barátja 20 perces akciója :

Ti kipróbálnátok? Én kurvára IGEN !!!

11 People voted this article. 11 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A póz, amikor semmi nem zavarja a csajod faszverés közben.