Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

A szupermilf megint seggbe baszatta magát: Sadie Summers újra Mike Adriano-nál járt

2024.06.26.Curt

Nemrégen, még áprilisban írtam a nagy visszatérő Milfről Sadie-ről, aki 15 év után tért vissza a pornóba és nem járt úgy mint szegényke, Angel Bay, akinek nem olyan jól sikerült a visszatérés.

A “néni” 38 éves, és már a fentebbi posztban is írtam, hogy szerintem sokkal sokkal jobban néz ki így 35 felett, mint vörösként mielőtt kilépett volna a bizniszből. Hála az égnek, hogy visszatért, és hangosan fingja majd ki a síkosítót a kinyomott kis fenéklyukából.

Az interjút szokás szerint egy csajszi csinálja, ami még mindíg elég fura, de aztán már Mike mester az, akinek a farkát kell szopnia a vágókép után.

Nem rosszul csinálja, de most nem ez a téma, szóval egy pár öklendezés után már skippeljünk is a fenékbe hatoláshoz. Az első behatolás után azonnal belenyal Mike, pont úgy mintha mi lennénk ott. Kurva szép a fenéklyuka amúgy Sadie-nek, nézzétek videóban :

videó:

Ezt megteszi még jó párszor, aztán szemből lovagoltatja meg análisan Sadie-t, de ez nem olyan látványos szokás szerint a túl sok közeli miatt. Nézzük inkább a doggy pózt! Kicsit bassza így majd felveszi a speckó kesztyűt és széthúzza, amit szét kell húzni.

Isteni látványos, ahogy kiveszi a faszt és cuppan, majd hangokat ad ki a feneke a drágának.

Összevágtam egy videóban a lényeget:

Eléggé nyalnám azt a fenéklyukat én is, és szerintem ti is így vagytok vele basszameg !

A legvégére már kifárad Mike boy és csak alig bassza a fenekét, sokkal inkább a prolapse kinyomására mennek rá, ami megint csak eléggé remekül megy a 38 éves nőnek. A gecit is a fenekébe fogadja, majd kifingva egy kis feles pohárkából nyalogatja ki.

Összegzés:
Egészen kiváló jelenet egy brutálisan bomba testű Milftől. Imádom az ilyen csajokat, és egyébként ha belegondoltok, a 38 év egyáltalán nem öreg még. Tökéletes a fenéklyuka, órákat töltenék el a baszásával és a nyalásával. Hogy bírta ki Mike, hogy nem nyalt bele abba a tökély kis pinájába is ????
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
85
Fenéklyuk, gape
100
Geci, pisi
50
A ti értékelésetek3 Votes
89
84
9 People voted this article. 9 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A szupermilf megint seggbe baszatta magát: Sadie Summers újra Mike Adriano-nál járt