Loading
Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Koleszos lányok baszni akarnak: Bella a gyönyörű barna hajú lány

2024.06.27.Curt

Az ExCogi oldal ugyanazt hozza, mint a legendás elődje, akinek a tulaja után még az FBI is nyomozott. Semmi illegális nincs már ebben, annaál inkább vannak kibaszottul gyönyörű (legtöbbször) amatőr lányok, akik a pénzért cserébe bevállalják, hogy egy nagy farkú helyes korukbéli srác megbassza őket a kamera előtt. Mi rossz lehet ebből ?

Hát persze hogy semmi, kegyetlen jól megvágott jelenetek isteni szép tini lányokkal annál inkább. Bella is ilyen, nézzétek azt a mosolyt, hát ki nem akarja látni meztelenül és dugás közben meg főleg. Azt mondjuk kurvára nem értem, hogy miért nem egy jobb mikrofonnal dolgozik, vagy tett a csajra legalább egy csíptetőset, mikor az interjú készül – alig hallani abból valamit amit mond. De egyébként csak a szokásos USA-tini bullshit szöveg, nézzük is inkább a kis pináját !

Kis hitachizás, majd punci nyalás, szopás. A csajnak látszik, hogy nagyon bejön a srác, pont emiatt különlegesek ezek a jelenetek, mert nem egy Woodman és a sleppje bassza meg a csajt, hanem egy korosztályából jövő helyes srác, aki “kurva jól néz kis csak görbe a farka kicsit”. (ezt bele kellett írnom, Kincső a csajom kötelezett rá).

Pont úgy rakja be a faszt is ahogy én is szoktam felülről lefelé elkenve a pina nedvet és a nyálat, majd beteszi. A csaj egyetlen kiábrándító része az a ronda csonkolt kéz a combjának a belső felén, mi visz rá valakit ,hogy egy ilyet varrasson magára ? És ráadásul pont ekkorába ? Lehet Adams Family rajongó és izét akarta a combján tudni ?

Innentől vágás nélkül dugja a csajt, és ne számítsunk hányásra és kitágult fenéklyukakra, ez nem az a rész. Pont mintha mi csinálnánk ezzel a csajjal, hol lassabban, hol gyorsabban csinálja, a csaj pedig eléggé hajlékony, szóval mindenfelé hajlítgatja a kis édes mezítlábas talpikóját a legnagyobb örömömre.

Aztán úgy gondolja, hogy ő irányít és próbálja meglovagolni a srácot, de a legnagyobb technikai akadály a túl puha szivacsú kanapé. Aki szexelt már ilyenen tudja, hogy ebben a pózban más feladatunk nincs, csak kurva erősen tartani a derekunkat és a faszt, hogy ki nem csusszanjon a punciból, a csaj meg próbál erősen lovagolni, de az erősséget elveszi a kanapé … Sajnos amikor doggy-ban pőróbál keményen baszni akkor sem jön össze, mert inkább belenyomódik szegény csaj a plüssbe. Példát kellene venni Rocco mestertől, hogy milyen bútordarabot választott az ő castingjaihoz …

A földre meg nem mehetnek le, mert a stabil kamerák a kanapéhoz vannak beállítva. Tudjátok vannak ilyen csajok akik imádnak lovagolni és ők irányítani, úgy látszik Bella is ilyen, mert egy kis nyálas szopás után megint beleül a faszba de most szemből. A haját közben felkötötte és még a füle is eláll, ami az egyik (nem is annyira titkolt) fétisem. Lovagol a drága.

A srác farkával most sincs probléma, kőkeményen áll” – Ezt megint le kelett írnom … komolyan mondom akkor írd meg te ezt a cikket, ne csak idézgess olyat, amit én biztosan nem írnék.

Nem is bírja már tovább a srác, lő egy alapos nagy geci adagot a csajszi cuki kis arcára. Még visszaszámlálás is van a gecispriccre. Aztán úgy geci arccal interjúzzák még Bellát, akit ez egyáltalán nem zavar.

Mutatom az arcra élvezést videóban is:

14 People voted this article. 14 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Koleszos lányok baszni akarnak: Bella a gyönyörű barna hajú lány