Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Hihetetlen mennyire pici pinája van Kristy Black-nek, ezért is kéri általában análba a faszt.

2024.06.30.Curt

A 30 éves cseh modell ezer éve a szakmában van már. Van amikor bírtam, van amikor nem annyira. Most hogy megint visszatért, már találok benne izgatót, ha mást nem akkor a címben írt kontrasztot, vagy azt, hogy extra kicsik a cickói, vagy azt, hogy általában mezítláb baszatja meg magát.

Most éppen prostiként várja a megfáradt munkjásokat akik egy furgonnal érkeznek a melóból és úgy gondolják kiereztik a gőzt (és nagyon kell már pisilniük is).

A kocsiban baszós rész annyira jó lett és igazi, hogy kurvára nehéz volt kibírnom, hogy ne élvezzek el a cikkírás közben, mikor az egyik srác bekapja Kristy lábujjait, miközben totál meztelenül fogadja a DAP-ot. Egyébként is milyen mocskos dolog már, hogy az út szélén körbeállják a szájába pisilnek, majd úgy ahogy van a csaj megbasszák.

Aztán ott hagyják a külteret és mennek a jól bejáratott stúdióba …

Itt is ugyanez megy, mint ott kicsiben, csak a pénzt nem értem miért dobálgatják összevissza, inkább kínos, mint menő. Aztán megkapja a szokásos baszás közben pisi adagot is a drága, és ezt is jól viseli. Izgatóan.

Egyszerűen kibaszottul szép a feneke, picit nagy, de pont illik hozzá. Elölről és hátulról is alaposan megkpaja a DAP kezelést itt is, hogy egyem is meg azt a piercinges kis pináját és mellbimbócskáit.

Egyszerűen baszottul jó ez a nő, ahogy hozzááll a dolgokhoz. Amikor megkapja a liternyi ibriket félig tele néger pisivel is nevetve mondja, hogy “It’s a lot …”, aztán meg is issza mindet. Fogadja a geciket és a végén örömmel fürdőzik meg és mosatja meg a haját is.

Ezt kivágtam videóban is :

Egyébként így néz ki a drága civilben:

15 People voted this article. 14 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hihetetlen mennyire pici pinája van Kristy Black-nek, ezért is kéri általában análba a faszt.