Loading

Így kell karriert csinálni: egy újságírónő megbaszatta magát James Deen-el.

2024.07.08.Curt

Nem mostani már a sztori, csak valahogy egy beszélgetésben felötlött bennem, és emlékeztem is, hogy már írtam erről. Hát tényleg írtam, de az már jó 10 évvel ezelőtt volt, de mind a mai napig szerintem kibaszott jó sztori !

Én rohadtul bírom James Deen-t az egyik, ha nem a legjobb amcsi pornós faszinak tartom, nézzétek csak ahogy Adriana Chechik-et szétbassza a fürdőben!

A történet itt van leírva részletesen, Jenn Tisdale a csajszi neve, aki annak idején úgy döntött, hogy forgat egy videót, amiben megtudja, milyen az, amikor egy profi bassza őt meg. Szerintem ez kibaszottul menő dolog, és Magyarországon egészen elképzelhetetlen, de még szerintem Európában sem. Pedig de megnézném Erős Antóniát, Szabados Ágnest, D. Tóth Krisztát, de Kecsmár Alexandrára már rá se keressetek.

James persze hogy belemegy a dologba és a saját weboldalára tölti fel a cuccost. Még intró is van, ahogy sétálgatnak, majd egy templom lépcsőjére leülnek dumálni. Aztán irány a hotel, ahol megy egy vágatlan kis action.

Persze itt meg is nézhetitek a teljes jelenetet, ami egész jó lett. Én pedig jól emlékeztem erre a történetre, kitettem újra, hátha valakinek még újdonság. A menőségéből nem vesztett egy fikarcnyit sem 10 év alatt.

22 People voted this article. 20 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Így kell karriert csinálni: egy újságírónő megbaszatta magát James Deen-el.