Loading
Hírek   /   Softcore

BTS videó: ezért nem engedi Mia Khalifa seggbe.

2024.07.10.Curt

Sosaem értettem ezt a nagy Hype-ot, amit körüllengi ezt a csajt. Nemrégen futottam bele egy Tiktok videóba, ahol párok sétáltak és a srácot kérdezték meg egy képet mutatva, hogy “ki ez”, persze hogy mindenki tudta. Szerintetek Cindy Shine-t, vagy éppen Rebel Ryder-t ki ismerné fel ?

A csajszi már ebből él, csak a fentebbi platformon 38 millióan követik és nincs videója 1 millió megtekintés alatt. Biztosan izgalmas egy átlagos tiktok usernek a volt pornós csaj Libanonból, akit megfenyegettek, hogy lefejezik, ha nem hagyja abba a pornót.

Kb. ebben a videóban mutatja a legtöbbet:

@miakhalifa Dropping just in time for the weekend! The Shh! Th*ng available now at @Sheytan | شيطان ♬ No Bars – City Girls & JT

PornHub-on is aktív, és ha rákeresel arra, hogy “painal” (én pont így tettem ma reggel, mert erről akartam cikket írni), akkor ezt a videóját dobja fel:

Természetesen nincs anál jelenete 2014-2018-ig volt aktív az IAFD szerint, aztán meg nyomja a szokásos Insta-tikTok-OnlyFans hármast és rájött, hogy ha a talpát megmutatja is fizetnek a népek.

A csöcsei ezok jók meg kell hagyni, persze nem voltak azok mindíg ilyen szép nagyok :

Még 2018-ban történt egy baleset is, miszerint egy hoki meccsen egy korong 80 km/h-val kilyukaszotta a cicijét. Még a Sun is írt róla.

Mind máig ő a legismertebb arab pornós/ modell. De a softcore vonal sokkal jobban áll neki mint a pornó állt, aztán persze nincs kizárva, hogy nem tér vissza az iparba, de szerintem keres ő annyi lóvét ezzel aze egész imázzsal, hogy nem érné meg neki. Főleg, hogy seggbe sem engedte, manapság ez már annyira alap, hogy lehet nem is hívják …

12 People voted this article. 7 Upvotes - 5 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    BTS videó: ezért nem engedi Mia Khalifa seggbe.