Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Egy igazán fogas kérdés Nicole Murkovskiról

2024.07.12.Simon Lukapop

Sokunk nagy kedvence az orosz tornászlány az ártatlan pofikájával és keményen pukkantható hátsójával, de a videóiban mindig van valami zavaró, ami az egyikben nagyon feltűnővé vált. Össze is vágtam, mutatom!

Ha valakinek nem tűnt fel, Nicole kisasszony sosem nyitja ki eléggé a száját és görcsösen takargatja a felső fogsorát. Annyira fúrta az oldalamat a kíváncsiság, hogy több filmjét is újranéztem az arcára összpontosítva, hátha villantja a porcelánbabákat, de hiába. Tény, hogy sokszor az én tekintetem is elkalandozott az alteste irányába, de emellett is nagyon ügyesen takargatják a felső metszőket. Csupán résnyire nyílt szájakat lehet elcsípni, de ezek nem sok információval bírnak.

 Itt egy másik remek példa, ahol a keze mellett a kamerás is rásegít azzal, hogy elállítja a képélességet, mikor beszél. Ez is összevágtam, íme!

Oknyomozásom következő szakaszában igénybe vettem a reddit pornórészlegének aktív felhasználóit, akiket szintén lázban tartott a téma. Ott is ment a találgatás, hogy vajon nincs foga, vagy szét vannak rohadva, vagy mi a búbánatárt van ez a nagy takargatás. Szinte hihetetlen, hogy a megoldás ott volt a szemem előtt, hiszen az egyik, blogra írt videóban már villantott egy nagyot. Nevezetesen a Legalos, orosz halloweeni partin, két photoshopolt muffos ijesztegetés között locsolnak bort a szájába.

BINGO! Bár nem vagyok fogorvos, de jól látható deformáltság, vagy törés a felső, bal és jobb egyesnél.

Pár pisis DP és készpénzzel rögtön kifizethető a pótlás, csodálkozom is, hogy eddig nem javította meg a munkaeszközét. Funfact: Woodman castingokon lehet jól megfigyelni, hogy sok csajszi olyan mosollyal érkezik az ánuszavatására, mint egy kubista festmény, aztán a repetánál már hófehér zománcszemekre verik rá az urak.

Kíváncsian fogom figyelni a videóit, mikor történik meg a változás (amúgy ez nem is rossz marketing trükk a részéről). Meg hát nem szabad elfeledkezni róla, hogy miért is szeretjük igazán:

4 People voted this article. 4 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy igazán fogas kérdés Nicole Murkovskiról