Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Isis Diamond szétbaszva – 4 videó, ami megmutatja, mi mindent kibír a csaj.

2024.07.15.Curt

Csakis azért imádom ezt a nőt, mert rettenetesen hasonlít egy közeli ismerősömre. Igaz, kedves Izabella ? Nem mintha ezt valaha is olvasnád, azért merem ilyen bátran leírni.

Egy 7/1-es orgiát csináltak Angelo-ék pár napja, ahol aki éppen nem bassza a csajt, az tartja, vagy éppen valamit begyömöszöl a szájába.

Kemény két perc sem telik el és a csaj már éppen fejjel lefelé szopja a faszt, miközben fentről öklözik a pináját ! Ilyet sem nagyon láthattatok még:

Aztán nem sokkal kicsit később már mikor basszák az egyik srác úgy gondolja, hogy inkább a saját öklét nyomja fel a csaj pinájába a fasza helyett. Majd később a haverja tolja oda az egyik öklét a csaj pinájába, a másikat meg a szájába.

Persze a pisi sem marad el, de itt már atomra be vannak gerjedve a srácok szóval … Iza nem gondoltam volna rólad, hogy mi mindenre képes vagy a pénzért …

Természetesen a végén is kap alaposan sok geci adagot és pisit is egy kis gyermek medencében, de nem ezt mutatom még meg, hanem a DAP-ból átváltott Fistinget, ami aztán dupla pinázássá változik.

Tudjátok mit szoktam erre mondani ?

Nem szép nő … de baszható !

9 People voted this article. 8 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Isis Diamond szétbaszva – 4 videó, ami megmutatja, mi mindent kibír a csaj.