Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Eden Ivy még mindíg nem engedi a DAP-ot de ki a fenének hiányzik ?

2024.07.21.Curt

Elég sokszor írtam már itt a blogon a kiscsajról (link), és még fogok is mert olyan igazi természetes “szomszédlány” maradt még mindíg mint a legelső jelenetében volt. Alig van egyébként olyan csaj, aki ne engedné a dupla anált a stúdiónál ő mégis ilyen. Valahogy nála (nekem legalábbis) nem hiányzik.

Lelkesen forgat a drága, sok mindent bevállal, legutóbb voltak neki transzvesztita férfiakkal (vagy hogy kell ezt leírni …) jelenetei itt a Grandinál, de ez a mostani csak egy sima, ahol ő van, meg jópár kőkemény faszú srác.

Egy kaloda szerűségben kezdi kikötözve, ahol szépen szájba basszák, de nem vadállat módjára, csak érzéssel letolva a torkán a faszt. Sajnos … aztán ugyanez megy neki de már kiszabadítva a fa szerkezetből. Az ilyen mélytorkozásnak csak akkor van értelme, hogy ha mocskos, de nagyon, ha fejjel lefelé van a csaj, akkor fröcsögjön a taknya nyála és öklendezze fel amit fel kell a saját arcára, nekem így kicsit vanília.

Szóval azért kicsit megbassza mindenki aki éri a fenéklyukát ahogyan azt kell, természetesen a szája mind végig folyamatosan be van tömve fasszal.

Reakció Eden-től eddig nem sok, csak iparosként eltűri amit művelnek vele a srácok sorban. Amikor viszont körbeállják, azt sokat látott szemünk már tudja, hogy itt bizony mi fog következni. Bezony bezony egy kis körbe pisi kitátott szájba ennek a csajnak, aki most éppen a szomszédotokban is lehetne és nézi a barátjával a Netflixet.

De Eden azért picivel másabb, mint a szomszédcsaj, ő kitátja a száját, hogy az éppen sorra kerülő szájba pisilje, majd egyből egy mozdulattal a lenyelt pisit egy gyors deepthroat-tal fel is öklendeztesse vele.

Tökély, mint mindíg.

video:

Aztán már DP-ben basszák a kis édest. Kicsit túl van tolva a szopás minden egyes baszásban a szájába tolják a faszt és inkább arra kell koncentrálnia. Azért mutat szép Gape-eket a drága. Egy székben is arcba pisilik, miközben alulról egy nagyon bevállalós srác bassza a fenekét.

video:

Aztán már szerencsére magár ais tud koncentrálni elég volt a sok farok szopásából neki. Innentől már minden pillanata tökély e jelenetnek, a szemből DP-től kezdve a teljesen meztelenül bepucsítós doggy- seggbebaszáson át a geci evésig és persze a hajmosás sem marad el a végén.

11 People voted this article. 11 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Eden Ivy még mindíg nem engedi a DAP-ot de ki a fenének hiányzik ?