Loading
Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Ennek a csajnak a teste photoshopozva van. Candy Love és a halál unalom.

2024.07.22.Curt

A csajszi legnézettebb videóját 5 Magyarországnyian látták, és igazán nem is értem, hogy a PornHub algoritmusa miért tolta fel nekem őt, azt meg végképp nem, hogy miért kattintottam és lettem én a 48 millió egyedik megtekintője a videójának …

Candy egyébként 3. helyezett a model ranglistában (link), neves pornósokat megelőzve, de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy az egyszeri pornó fogyasztó még mindíg milyen könnyen megvehető. Még csak tanuló fázisában vagyok a videó szerkesztésnek, de abban majdnem egészen biztos vagyok, hogy a videóin van valamilyen filter, mert ilyen bőr nem létezik. (vagy a csaj sminkeli ki az egész testét)

A videói a hardcore pornó fogyasztónak egy fabatkát sem érnek, meg sem mozdul rá a farkunk … Nagy segg, és még nagyobb műmell, és egy tini csaj akit megbasz a nagy farkú barátja.

A csaj végigvinnyogja az egész jelenetet, amik legtöbbszor POV nézetben vannak felvéve. Van neki anál szettje is, de ez is olyan vaníliás, talán a legvégét kivéve, amikor beleélvez a srác.

Persze szinte minden videójának a címe Stepsister, azaz a mostoha nővérem nem hagy békén, vagy éppen arra mennek rá, hogy a csaj úgy néz kis mint egy szex baba, és egyébként tényleg. De ez kinek izgató ? Jó rendben megbasznám én is azért, de én kit nem ? De hogy erre kiverjem, nincs az az isten …

Ugye nem igaziak azok a mellek ? Mell szakértők !? Mindíg elbizonytalanodom …

6 People voted this article. 5 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ennek a csajnak a teste photoshopozva van. Candy Love és a halál unalom.